Moradabbasi ja Steif Ruotsin JSM-kisoissa, Steif tuplamitalistiksi!

Pedram Moradabbasi ja Noah Steif Ruotsin junioreiden SM-kisoissa

Pedram Moradabbasi ja Noah Steif pelasivat viikonloppuna Ruotsin junioreiden SM-kilpailuissa, kisoissa pelattiin 17-vuotiaiden ja 14-vuotiaiden luokat. Pedram selvitti itsensä poolista pääpaperille jossa voitti Robert Linderfalkin erin 4-3. Seinä nousi vastaan 32 parhaan joukossa erin 4-0 Oscar Adamssonia vastaan. Noah Steif puolestaan vastasi upeasta yllätyksessä etenemällä 14-vuotiaissa peräti semifinaaliin asti. Noah oli kvarttasijoitettu ja voitti kvartassaan Lucas Hallinin erin 4-0. Noahin tietä mitaliin helpotti kakkossijoitetun Martin Friisin jääminen pois kilpailusta.

Pedram ei pelannut nelinpeliä mutta Noah pelasi, ja hienosti pelasikin. Noah pelasi yhdessä Oskar Hedlundin kanssa 14-vuotiaiden nelinpelin loppuotteluun jossa Hugo Törngren ja Truls Möregård olivat parempia erin 3-0. Kvartassa kaatuivat luokan ykkössijoitetut Abrahamsson / Friis erin 3-1.


Kuva: Noah Steif 14-vuotiaiden nelinpelin hopeaa

Kisojen tulokset: http://resultat.ondata.se/000410/

Juttu Ruotsin liiton sivuilla kuvineen: http://www.svenskbordtennis.com/Nyheter/Pingisnytt/jsmsvenskamastareochmedaljorerjsm2017/

Vastaa