Kosken kesäleirin info leiriläisille

Kosken kesäleiri-info 2017

Varsinainen leiri alkaa maanantaina 12.6.2017 aamiaisella. Leirille voi saapua jo sunnuntaina 11.6 illalla kello 19.00 jälkeen majoittumaan (jos et majoitu sunnuntaina niin laita minulle sähköpostilla tästä viesti). Maanantai aamulla ensimmäinen harjoitus kello 9.00. Leiri päättyy perjantaina 16.6.2017 lounaaseen eli noin kello 12.00.

Paikka: Lampitie 3  Koski TL

Ohjelmassa on luonnollisesti runsaasti paljon pöytätennistä, mutta myös muuta liikuntaa. Ota siis ulkoliikuntavarusteet mukaan kuten myös uintivarustus.

Majoittuminen koululuokissa eli ota makuupussi ja patja mukaasi.

Jokainen vastaa omista vakuutuksistaan

Leirin hintaan kuuluu majoituksen ja valmennuksen lisäksi aamupala, lounas ja päivällinen. Iltapalasta jokainen vastaa itse. Käytäntö on ollut, että leiriläiset ovat itselleen läheisestä kaupasta iltapalaa itselleen ostaneet. Majoitustiloissa ei ole jääkaappia. Varsinkin nuoreempien leiriläisten kanssa on hyvä, jos vanhemmat sopivat mitä iltapalaksi kannattaa ostaa. Rahaa ei myöskään kannata ottaa liiaksi mukaan ettei pääse hukkumaan.

Laskutamme leirimaksun leirin jälkeen. Jos leiriläisellä on Pöytätennisliiton lisenssi niin meillä on laskutustiedot ja teidän ei tarvitse tälle asialle mitään tehdä. Ne pelaajat, joilla ei ole lisenssiä voisivat laittaa laskutustiedot minulle sähköpostilla (taneli.keinonen@sptl.fi).

Leirin aikana samassa paikassa on koko leirin ajan valvojana Taneli Keinonen. Minut saa kiinni numerosta 0505285861.

Kosken Kaiku ja Suomen Pöytätennisliitto

 

 

 

Vastaa