Video Pentti Olahin vierailusta Tampereen Koskikeskuksessa 25.7.2017

Tässä videota Pentti Olahin vierailusta Tampereen Koskikeskuksessa kunnes videokameran akku tyhjeni. Alusta jäi puuttumaan muutama minuutti. Valitettavasti lattia oli tosi liukas, joten pelaajien piti olla hyvin varovaisia, ettei tapahdu loukkaantumisia. Pentti Olahin lisäksi näytökseen osallistuivat Otto Tennilä, Miikka O’Connor ja Anna Wall. Tapahtuma järjestettiin heinäkuisena tiistaina kello 14-16, jolloin ostoskeskuksessa ei ehkä ollut niin paljon ihmisiä paikalla. Tapahtuma oli erittäin hyvin järjestetty ja viihdyttävä ja pelaajat hoitivat roolinsa hyvin (pienen alkujännityksen jälkeen  ), mutta on haasteellista saada ostoskeskuksen kävijöitä todella pysähtymään pidemmäksi aikaa elleivät sitten ole jo valmiiksi pöytätenniksen harrastajia. Toivottavasti saimme kuitenkin uusia harrastajia lajiin ja erityisesti PT 75:ään! 

 

One thought on “Video Pentti Olahin vierailusta Tampereen Koskikeskuksessa 25.7.2017

Vastaa