Juniorileiri Oulussa, raportti

OPT-86:n juniorit päättivät kesäkautensa ja aloittivat syyskautensa juniorileirillä johon vahvistukseksi saatiin vierailijoita Kittilästä ja Ylivieskasta. Leirille osallistui noin 20 pelaajaa. Erikoisuutena leirillä pidettiin lauantaina junioritreenien päätteeksi vielä myös aikuistreenit halukkaille. Leiri korkkasi SPTL:n kenttäpäällikön Taneli Keinosen syksyn tsemppiseurakauden, seuraavaksi tsemppiseurajuna kulkeutuu Lappeenrantaan. Oulun leirillä Tanelilla oli vetoapuja OPT-86:n valmentajista sekä YPTS:n Pekka Korvasta ja OPT-86:n Kittilän toimipisteen Jari Kujalasta.

Tanelin johtama ja suunnittelema leiri sujui varsin kitkattomasti. Teemat olivat simppelit ja yksinkertaiset, mutta kuitenkin riittävän haastavat. Fyysiset harjoitteet olivat hyvä lisä väleihin ja näin leiristä saatiin myös fyysisesti raskas, jos ei jo 2 x 5h harjoitusmäärä viikonlopun aikana ole sitä.

OPT-86 on jälleen kerran tyytyväinen SPTL:n apuun leirien järjestämisessä. Loppuun vielä pari kuvaa toiminnasta leirillä.

Leiriläiset kuuntelevat Tanelin ohjeistuksia:

Tämä liikkumisharjoitus lienee tuttu varsin monelle suomalaiselle pöytätennispelaajalle:

Ja välillä mentiin kovaa aitojen väleistä:

OPT-86 kiittää kaikkia leiriläisiä, valmentajia, vanhempia ja Tanelia leirin mahdollistamisesta!

3 thoughts on “Juniorileiri Oulussa, raportti

Vastaa