Jouko Lappi on poissa

Saimme suruviestin Ville Lapilta: Jouko Lappi on nukkunut pois.

Jokke oli paitsi Pts Stigan voimamies, myös Pöytätennisliton todellisia luottomiehiä varsinkin 1980-luvulla.

Jouko kuului liittohallitukseen ja toimi mm. kilpailu- sekä halli- ja kalustovaliokunnan vetäjänä. Kilpailukalenteri syntyi jämptin miehen käsistä ajallaan. Kukaan liene koskaan epäillyt Joken ehdotonta objektivisuutta missään asiassa.

Aivan parhaimmillaan Jokke oli kalustovastaavana. Kenenkään ei tarvinnut olla huolissaan, ovatko pöytä- ym. varusteasiat kunnossa esimerkiksi ensimmäisissä Finlandia Openissa tai ensimmäisissä veteraanien MM-kisoissa 1984.

”Jeps, minä hoidan” sanoi Jokke, tehtyään asioista huolellisen esityksen. Ja vastasi aina huutoonsa. Jokainen yhdistys tarvitsee Jouko Lapin kaltaisia ihmisiä.

Pöytätennisväen osanotot Vesalle & Villelle sekä muille omaisille.

Esko Heikkinen

Vastaa