Kilpailuvaliokunnan pallotiedote sarjapelejä varten

Kaikissa liiton virallisissa tapahtumissa on käytettävä ITTF:n hyväksymiä muovipalloja. Turnausmuotoisissa sarjapeleissä järjestäjällä on mahdollisuus päättää pelipallosta, mikäli he hoitavat pelipallot kaikkiin otteluihin. Mikäli järjestäjät eivät hoida palloja kaikkiin otteluihin, järjestää kotijoukkue pelipallot yksittäiseen joukkuepeliin. Joukkueiden on tarvittaessa ilmoitettava heidän käyttämä pelipallo viimeistään kuukautta ennen turnauksen alkua.

SM-sarjan turnausten järjestäjän on ilmoitettava sarjapäällikölle ja kaikkien seurojen yhteyshenkilöille käytettävät pelipallot viimeistään kuukausi ennen turnausta ja tarjottava pallot käyttöön kaikkiin järjestämänsä turnauksen otteluihin.

1-divisioonasta alkaen seurat voivat sopia keskenään käytettävistä pelipalloista. Jokainen seura saa myös pelata halutessaan turnauksen kotiottelunsa millä hyväksytyllä pallolla haluaa, mutta se on ilmoitettava kaikille seuroille kuukautta ennen turnausta. Viikkopeleinä pelattavien yksittäisten otteluiden pelipallo tulee ilmoittaa vierasjoukkueelle ottelun päivämäärästä sovittaessa.

Kilpailuvaliokunta

Vastaa