Mailapelikierros Ylivieskassa ja Toholammilla

Mailapelikierros Ylivieskassa ja Toholammilla

Mailapeliliittojen syksyn kierroksella oli vuorossa pysähtyminen Pohjanmaalla.  Ylivieskassa oli vastaanotto erittäin hieno.  Ensimmäisenä päivänä (torstai 12.10) peluutimme 460 1-2 luokkalaista lasta kaikissa mailapeleissä. Mukana olikin kaikki kunnan ikäluokan lapset. Oppilaitten poistuttua vuorossa oli opettajien koulutus, jossa oli myös  yli 20 osallistujaa. Opettajien kanssa käymme hyvin lyhyesti perustekniikkaa läpi. Pääpaino on siinä miten voi koulussa pöytätennistä pelata ryhmissä.

Perjantaina (13.10) pidimme  naapurikunnassa Toholammilla hieman pienemmälle koululaisjoukolle mailapelejä. Paikallinen halli oli yksi isoimmista palloiluhalleista mitä olen nähnyt eli puitteet olivat kunnossa.

Lauantaina oli mailapelikierroksella vuorossa perhepäivä, jossa lapset voivat tulla vanhempiensa kanssa pelaamaan. Ylivieskan urheilutalolla olikin melkoinen meininki kun yli 200 lasta ja aikuista oli pelaamassa.

Kiitos paikalliselle pingisväelle, joka oli hienosti toiminassa mukana jokaisesssa tapahtumassa.

 

Vastaa