Kosken Malja, GP – Kilpailutulokset lauantaina

Koskella saatiin lauantaina uusi nimi MK GP:n voittajaluetteloon, kun Espoon Toni Soine vei kaksinpelin voiton kukistamalla loppuottelussa TIP-70:n Aleksander Saveljevin 4-1. Näin Soine nousi Mika Räsäsen, Pasi Valastin ja Benedek Oláhin rinnalle Kosken kisan vuodesta 2006 jatkuneen historian kaksinpelivoittajana.

Välierissä Soine kukisti Alex Naumin ja Saveljev löi toisen kotiseurapelurin Riku Aution. Riku kuului kisan positiivisiin yllättäjiin, sillä hän pudotti jatkosta kisaa viime vuodet hallinneen Mika Räsäsen. Pasi  Valasti – toinen Koskella voittamaan tottunut – hävisi jo 16 parhaan joukossa seurakaverilleen Miikka O´Connorille.

Muissa luokissa ei nähty vallan valtavia yllätyksi ja luokkavoittajat löytyvät liitteen tuloksista. Pekka Kolppanen voitti 1900-luokan ja varmisti tällä paikkansa kevään kolmoskarsinnoissa jälleen kerran. Illan viimeisen pallon iski pöytään PT 75:n Veikko Holm voittaessaan 1700-luokan klo 20.20.

Päivän erikoispalkinnon pokkasi Uudenkaupungin Sauli Wagner. Ei luokkavoittoja, mutta urakointia monessa luokassa ja pyyteetöntä taistelua voitoista tai tappioista riippumatta, reilun pelin hengessä.

Linkki tiedostoon: XIII Kosken Malja GP tulokset lauantai.xls

Vastaa