Kaikki kirjoittajan Risto Pitkänen artikkelit

Veteraanien SM-kisoissa kahvila-ravintola on käytettävissä

Pelisalin vieressä sijaitseva ravintola Koti on kisojen ajan avoinna.

Kahvilapalvelut ovat avoinna klo 9-17 (tarvittaessa pidempäänkin).
Lounas on tarjolla kello 11-15.
Lounas sisältää pääruuan, lämpimät kasvikset, salaatit ja leivän sekä levitteen, ruokajuomat vesi, mehu ja kotikalja sekä kahvi/ tee ja keksi.
Lounas lauantai: kermainen yrttikana
Lounas sunnuntai: koskenlaskijan jauheliha-perunavuoka
Molemmat ruuat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.  Jos joku osallistujista tarvitsee kasvisruuan, myös se järjestyy lautasannoksena keittiöstä.
Viikonloppulounaan hinta on 10,50 €/ henkilö

Veteraanien SM-kisat järjestetään

Wega ja Lahden Pöytätennisseura järjestävät yhdessä pöytätenniksen veteraanien SM-kisat 4.-5.9. 2021.

Pelipaikkana on Ruskeasuon sijasta Lahden Messukeskus, Salpausselänkatu 7, Lahti.

Jotta kisat voidaan järjestää, niin vain semifinaaleihin ja finaaleihin taataan tuomarit järjestäjien toimesta. Pooleissa pelaajat tuomitsevat itse ja jatko-otteluissa ennen semifinaaleja hävinnyt pelaaja tuomitsee. Resurssipulan vuoksi vaihtoehtona olisi ollut, että tänä vuonna veteraanien SM-kisat olisivat jääneet järjestämättä.

Kisat pyritään järjestämään Covidin suhteen mahdollisimman turvallisesti.

Toiveena järjestäjien taholta on, että kaikki kisojen osallistujat olisivat rokotettuja. Mikäli joku rokottamaton kuitenkin haluaa osallistua kisoihin, niin suosittelemme enintään 48 tunnin ikäistä negatiivista Covid-testiä ennen kisoja.

Noudatamme viranomaistahojen suosituksia ja määräyksiä. Pelaajat pitävät huolen turvaväleistä  ja ottelutilanteiden ulkopuolella käytetään kasvomaskia. Käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi maskia voi käyttää.

Pt Forum lopetettu

Yritykseni it-muutosten vuoksi sen palvelimella toiminut Pöytätennisforum on lopetettu. Tein pöytätenniksen www-sivut (Euroopan ensimmäinen pöytätennissivusto ja toinen koko maailmassa) vuonna 1995. Www-sivuja seurasi Pt Forum, joka on ollut toiminnassa yli 20 vuotta. Pt Forum oli alunperin tarkoitettu pingisväen riippumattomaksi keskustelu- ja infokanavaksi.  Varsinkin ennen some-aikaa toiminta forumilla oli ajoittain vilkasta. Parin viime vuoden aikana forumin käyttöä ovat haitanneet  hakkerit haittaohjelmaviesteineen. Ja samanaikaisesti some-kanavat ovat korvanneet forumin tarvetta. Aikansa kutakin ja nokka kohti uusia haasteita !

Lämpimät kiitokset kaikille Pt Forumia vuosien aikana käyttäneille ja Hyvää Kesää 2018 !

 

terveisin Risto Pitkänen