Pt Forum lopetettu

Yritykseni it-muutosten vuoksi sen palvelimella toiminut Pöytätennisforum on lopetettu. Tein pöytätenniksen www-sivut (Euroopan ensimmäinen pöytätennissivusto ja toinen koko maailmassa) vuonna 1995. Www-sivuja seurasi Pt Forum, joka on ollut toiminnassa yli 20 vuotta. Pt Forum oli alunperin tarkoitettu pingisväen riippumattomaksi keskustelu- ja infokanavaksi.  Varsinkin ennen some-aikaa toiminta forumilla oli ajoittain vilkasta. Parin viime vuoden aikana forumin käyttöä ovat haitanneet  hakkerit haittaohjelmaviesteineen. Ja samanaikaisesti some-kanavat ovat korvanneet forumin tarvetta. Aikansa kutakin ja nokka kohti uusia haasteita !

Lämpimät kiitokset kaikille Pt Forumia vuosien aikana käyttäneille ja Hyvää Kesää 2018 !

 

terveisin Risto Pitkänen

2 thoughts on “Pt Forum lopetettu

Vastaa