Kosken Kesäleirin info

Kosken Kesäleirin info

Varsinainen leiri alkaa maanantaina 11.6.2018 aamiaisella. Leirille voi saapua jo sunnuntaina 10.6 illalla kello 19.00 jälkeen majoittumaan (suositeltavaa). Maanantaina aamulla ensimmäinen harjoitus on kello 10.00 (tämä oikea aika, ei siis 9.00 kuten virheellisesti sanonut). Leiri päättyy perjantaina 15.6.2018 kello 16.00 (huomaa muuttunut pidempi aika perjantaina)

Valmentajat: Pöytätennisliiton valmentajat

Paikka: Lampitie 3

Ohjelmassa on luonnollisesti runsaasti paljon pöytätennistä, mutta myös muuta liikuntaa. Ota siis ulkoliikuntavarusteet mukaan kuten myös uintivarustus.

Majoittuminen koululuokissa eli ota makuupussi ja patja mukaasi.

Jokainen vastaa omista vakuutuksistaan

Leirin hintaan (185e)kuuluu majoituksen ja valmennuksen lisäksi aamupala, lounas ja päivällinen. Iltapalasta jokainen vastaa itse. Ilmoittakaa ilmoittautuessa mahdolliset ruoka-allergiat. Iltapalaa ei leirillä ole. Ruokapaikkamme lähellä on kauppa, josta saa kätevästi iltapalaa ostettua. Pienempien leiriläisten kanssa kannattaa varmaan jo kotona käydä läpi mitä iltapalaksi kannattaa ostaa. Kovin paljoa ylimääräistä rahaa ei leirille kannata ottaa mukaan. Majoitumme koululuokissa, joten kylmäsäilytysmahdollisuutta ei iltapaloille ole.

Laskutamme leirin vasta jälkikäteen (ei käteismaksua).

Koululla yöpyy myös valmentaja eli valvonta on koko leirin ajan. Jos vanhemmilla kysyttävää niin soittakaa tai laittakaa viestiä Taneli Keinoselle (0505285861).

Taneli Keinonen

 

 

Vastaa