Veteraanien SM-kisat järjestetään

Wega ja Lahden Pöytätennisseura järjestävät yhdessä pöytätenniksen veteraanien SM-kisat 4.-5.9. 2021.

Pelipaikkana on Ruskeasuon sijasta Lahden Messukeskus, Salpausselänkatu 7, Lahti.

Jotta kisat voidaan järjestää, niin vain semifinaaleihin ja finaaleihin taataan tuomarit järjestäjien toimesta. Pooleissa pelaajat tuomitsevat itse ja jatko-otteluissa ennen semifinaaleja hävinnyt pelaaja tuomitsee. Resurssipulan vuoksi vaihtoehtona olisi ollut, että tänä vuonna veteraanien SM-kisat olisivat jääneet järjestämättä.

Kisat pyritään järjestämään Covidin suhteen mahdollisimman turvallisesti.

Toiveena järjestäjien taholta on, että kaikki kisojen osallistujat olisivat rokotettuja. Mikäli joku rokottamaton kuitenkin haluaa osallistua kisoihin, niin suosittelemme enintään 48 tunnin ikäistä negatiivista Covid-testiä ennen kisoja.

Noudatamme viranomaistahojen suosituksia ja määräyksiä. Pelaajat pitävät huolen turvaväleistä  ja ottelutilanteiden ulkopuolella käytetään kasvomaskia. Käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi maskia voi käyttää.

Vastaa