PingisTV-videot Veteraanien SM-kilpailuista 27.-28.1.2018

Ensimmäisen päivän tallenne:

Toisen päivän ensimmäinen osa:

Toisen päivän loppu:

2 thoughts on “PingisTV-videot Veteraanien SM-kilpailuista 27.-28.1.2018

 1. Kiva kun kisat videoidaan. Muutama kysymys 1) Voiko tuota videota kopioida? 2) Miten sitä voisi katsoa hidastuksena (olisi kiva oppia muutama uusi syöttö)? 3) Miten tuon videon saisi niin, että siinä näkyisi kellonaika, jolloin ottelua pelataan? 4) Olisiko se kauhean iso työ, jos sen pöydän, jota kuvataan, ottelupöytäkirjoista naputtelisi tiedot nettiin, silloin katsojat tietäisivät kenen peli alkoi missäkin kohtaa, mihin luokkaan peli kuului…

 2. 1) Videoita saa hyödyntää omaan käyttöön ja muuhunkin pöytätennikseen liittyvään.
  2) Ruudun alaosasta esiin tulevaan hammaspyörän (Settings) valikosta löytyy toistonopeus. Hitain mahdollisuus on neljännes normaalinopeudesta.
  3) Joissain videoissa olen pyrkinyt saamaan kellon samaan kuvaan, mutta muutoin tuo onnistuu vain suurin piirtein arvioimalla tunnetusta lähetyksen alku- tai loppuajasta.
  4) Tätäkin on pyritty tekemään joissain kilpailuissa, mutta se vaatii lisää vapaaehtoistyötä ja suunnitelmallisuutta kilpailutapahtumaan. Suorissa lähetyksissä ja tallenteissa oheisinformaation (aikataulut, nimet, tulokset, ym.) tarve on hieman erilainen, mutta molempiin on toimivia ratkaisuja.

  Kilpailun suunnittelun toimivuus ja vapaaehtoistyön määrä kilpailunjärjestäjien ja liiton puolesta ovat tällä hetkellä merkittävimmät lähetysten sisällölliseen ja tekniseen laatuun vaikuttavat tekijät.

  -Kimmo

Vastaa