Kaikki kirjoittajan Kimmo Pihkala artikkelit

Kiinnostaako PingisTV:n ja striimauksen kehittäminen?

PingisTV on toiminut jo yli 7 vuotta ja yhtä kauan se on ollut Pöytätennisliiton ylivoimaisesti suosituin sähköinen palvelu. Se lienee myös miljoonien katseluminuuttien puolesta suositumpi, kuin mikään pöytätennispelejä näyttävä striimi-, netti- tai TV-kanava Pohjoismaissa tai Baltiassa.

Katsojamäärät ovat edelleen kasvussa, mutta hitaammin kuin striimauspalveluilla keskimäärin, joten PingisTV-kanava kaipaa uudistamista, johon minulla ei ole tällä hetkellä riittävästi mahdollisuuksia. Kanavan ylläpitäjältä ja kehittäjältä kaivataan kiinnostusta Media-alaan ja halua kehittää palvelua. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen tai liiton toiminnanjohtajaan Henri Pelkoseen.

Lähetysten sisällön laadukkuutta ei voi korostaa liikaa ja erityisesti kanavan visuaalinen ilme kaipaa piristystä. Ylläpitäjä saa hyvin vapaat kädet kehittää kanavaa liiton sateenvarjon alla ja liiton laitteistot käyttöön. Allekirjoittaneelta saa perehdytystä ja tukea.

PingisTV on allekirjoittaneen perustama ja Pöytätennisliiton virallinen jäsenistölleen ilmaisena palveluna tarjoama striimikanava, joka sai alkunsa Liiton puheenjohtajan Esko Heikkisen toimeksiannosta vuonna 2016. Sisältöä on ollut tuottamassa jo 50 seura-aktiivia. Suoria ja tallennettuja PingisTV-lähetyksiä maailman paras yleisö on katsonut jo yli 10 vuotta yhtäjaksoiseksi katseluksi muutettuna.

-Kimmo

Rating uudistuksen kuulumisia

Päivitys 19.9. KV:lta:
-Bonuspistelaskenta on korjattu ja viimeisin 10.9. julkaistu rating-lista on päivitetty bonusten osalta.
-Päivärating-lista on lisätty valikkoon. Tälle listalle päivittyvät järjestelmään lisättyjen sarja- ja kisamatsien rating-muutokset päivittäin.
-Muutamilla pelaajilla on vielä datassa ongelma perusratingin kanssa, jos viime kauden päätösrating-excelissä ja lisenssi-/nimi-/seuratiedoissa on eroavaisuuksia. Näiden korjaus on vielä kesken.
-Julkaistujen Rating-listojen logiikkaan on tehty muutos ja Rating-manuaalia päivitetään parhaillaan: Jokaisen viikon sunnuntaille julkaistaan Rating-lista, joka pitää sisällään muutokset kyseisen viikon loppuun asti, eli julkaistujen listojen rating-päivä on tällöin sunnuntai. Listat julkaistaan nyt aluksi 6 päivän viiveellä seuraavan viikon lauantaina, mutta tavoitteena on lyhentää viivettä, kun tulokset kisa- ja sarjaotteluista saadaan nopeammin ja virheettömämmin. Aiemmin merkityksellinen rating-listan julkaisupäivä jää siis historiaan. Uuden logiikan mukaisia julkaistuja listoja hyödynnetään aiempaan tapaan kisojen leikkuripäivien listoina. Kilpailuissa ei siis ole tarkoitus hyödyntää päivärating-listaa, vaan Julkaistuja rating-listoja. Ensimmäinen uuden logiikan mukainen lista on 10.9 ja aiemmat 2.9 sekä 9.9 listat jäävät viimeisiksi vanhan logiikan mukaisiksi julkaisupäivän mukaan päivätyiksi listoiksi. Seuraava julkaistava lista on päiväyksellä 17.9 ja se tulee näkyville ensi lauantaina.
-Pienempiä bugikorjauksia on tulossa vielä lähipäivinä

Alkuperäinen artikkeli: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=43135