Liiton uudet sivut käyttöön

Suomen pöytätennisliiton uudet nettisivut on nyt julkaistu käyttöön.
Sivuja päivitetään vielä kesän ja syksyn aikana ahkerasti. Toiminnallisuutta tulee lisää ja käyttöä sekä näkymiä hiotaan paremmiksi.

Palaute ja kehitysehdotukset toivotaan sähköpostilla osoitteeseen: tuki@sptl.fi tai kommenttina tähän artikkeliin.

-Kimmo

18 thoughts on “Liiton uudet sivut käyttöön

 1. Tarkkanäköisimmät huomaavat varmaan samalla, että olemme uusineet myös liiton logon. Ja vanhimmat meistä muistanevat, että kyseessä on enemmänkin paluu vanhaan. Toki hiukan tuunattuna.

 2. Kehitysehdotuksia on saapunut hyvin ja otamme niitä mielellämme vastaan. Koska järjestelmään kehitetään aktiivisesti uutta ja resurssit ovat hyvin rajalliset, ei kaikkia kehitysehdotuksia pystytä ottamaan aktiivisesti käsittelyyn. Pyydän kärsivällisyyttä, vaikka vastausta ei ole aina heti mahdollista saada.
  Listattuja kehitysasioita riittää pitkälle ensi vuodelle, joten jokainen uusi käsiteltävä asia viivästyttää jotain muuta toteutettavaksi suunniteltua asiaa.

  Käyttäjätunnuksista on kysytty useassa viestissä:
  Koska sivusto on kokonaan uusittu, vanhat tunnukset ja salasanat eivät toimi. Niille käyttäjille, joilla on ollut vanhat tunnukset, ne ovat normaalimuotoa ja yhteystiedot ovat kunnossa, luodaan uudet henkilökohtaiset tunnukset automaattisesti lähipäivinä. Näistä tulee sähköpostilla tieto. Kiireellisissä tapauksissa tunnuksia luodaan tarpeen mukaan pyynnöstä.
  Alkuruuhkan jälkeen pääkäyttäjänä toimii SPTL:n toimisto, joka hoitaa tunnusten hallinnoinnin.

 3. Pelaajien ja lisenssitietojen syöttö on tulossa lähipäivinä. Sen viimeistely on työn alla. Tästä tiedotetaan sivuilla, kunhan toiminto saadaan käyttöön.

 4. Hei,
  löytyykö jostain kilpailukutsujen lähettämisen ohje? Huomasin että ne on lähetetty pdf muodossa. Lähetin .doc mikä ei toimii uusien sivujen kanssa. Saako sen poistettu?
  Terv
  Toivo Ridal

 5. Hei,
  yritin lataa pdf:nä mutta se jätti .pdf viimeisen kirjaimen pois. Voisitko vielä kerran poistaa. Kokeilen onnistuuko sitten kun laitan loppuosan käsin.
  Terv
  Toivo Ridal

 6. Moi, tapahtumakalenterin kun avaa se menee loppuun eli kevääseen. Se saisi avautua tällä päivälle, eli koodissa on nyt valittuna bottom vaikka top olisi omasta mielestäni sopivampi.

  Stefan Nordin

  1. Minulla tapahtumakalenteri kyllä avautuu syksyn kilpailuihin. Kahdella eri selaimella koitin ja sama kummassakin.
   Siitä on ollut puhetta, että nuo kilpailut eivät menisi niin nopeasti vanhoihin tapahtumiin vaan voisi suoraan selata vaikka viime viikonloppuna pelattuja piirimestaruuskisoja.

    1. Tää bugi on mulla työlistalla. Selvitän mahdollisimman pian mistä voisi johtua. Joillain tietyillä selaimilla tai kokoonpanoilla tosiaan hyppää joissain sivuissa suoraan alalaitaan.

     Marko

 7. Hei, miksi Pääkaupunkiseudun Piirimestaruuskilpailujen linkki toimii vaan Mozillassa? Mitä pitäisi tehdä että sen saisi toimimaan kaikissa selaimissa?

  Toivo Ridal

 8. Minulla sivut toimivat Mozillassa ja Internet Explorerissa, mutta ei Chromessa. Tulee vain ilmoitus:

  Bad Request

  Your browser sent a request that this server could not understand.
  Size of a request header field exceeds server limit.
  Cookie

 9. Aha! Täällä onkin ollut pörinää liiton uusiin sivuihin liittyen.

  Laitan myöhemmin jälleen emailiakin tukeen, mutta huomasin, että myös menukomennon ”Seuratoiminta – Seurat ja lisenssit” valinnan jälkeen avautuva sivu avautuu alas. Minun tapauksessani näkyy vain tyhjä sivu! Eli kyseessä taitaa olla geneerinen ongelma eikä pelkästään tapahtumakalenteriin liittyvä.

Vastaa