Penan jalkapöytä oireilee – Rio ei vaarassa

Rioon olympiapöydille valmistautuva Benedek ”Pentti” Olah joutui jättämään Ruotsin Halmstadissa pidettävän viimeistelyleirin kesken ja piipahtamaan alkuviikosta Suomessa lääkäreiden pakeilla. Diacorissa Oliver Michelsson löysi seinäjokisen jalasta Mortonin syndrooman eli hermopinteen. Se ei kuitenkaan estä Olahin olympiapelejä.

– Pentti sai kortisonipiikin ja teetimme hänelle uudet pohjalliset. Magneettikuvaus sulki pois mahdolliset rasitusmurtumat, joten suurta huolta ei Rion suhteen pitäisi olla, Michelsson arvioi.

Olah palasi keskiviikkona Ruotsiin, josta jatkaa edelleen toiselle leirille Tanskaan. Suomalaisen tavoite Riossa on paikka 16 parhaan joukossa, mikä edellyttää huippuonnistumista.

– Ruotsissa olen lyönyt minua korkeammalla olevia pelaajia, joten 2-3 ottelun voittaminen Riossa ei ole mikään mahdottomuus. Nyt on hirveä hinku takaisin harjoittelemaan. Olen todella kiitollinen Oliverille, joka kävi kesken kesälomansa tutkimassa jalkani. Muutoinkin palvelu Suomessa ja Diacorissa oli ensiluokkaista, sillä täällä sain kahdessa päivässä kaiken sen, mitä esimerkiksi nykyisessä asuinmaassani Unkarissa olisin joutunut odottelemaan kuukausia.

Olah

Fysioterapeutti Juha Holttinen teippasi Pentin jalan ja teki miehelle myös uudet pohjalliset.

One thought on “Penan jalkapöytä oireilee – Rio ei vaarassa

Vastaa