Olahin Rion arvonta ja aikataulu

Benedek ”Pentti” Olahin ensimmäisen kierroksen vastustaja olympiapöydillä on singaporelainen Chen Feng. Chen Feng on 22-vuotias ja monien muiden singaporelaispelaajien tavoin syntynyt Kiinassa. Nykyistä kotimaataan hän on edustanut vuodesta 2011.

Chen on maailmanlistalla sijalla 117, kun suomalaisen tuore listasijoitus on 70. Ottelun voittaja kohtaa tanskalaisen Jonathan Grothin joka puolestaan on maailmanlistalla sijalla 29. Tämän ottelun voittajalle on tarjolla kovin mahdollinen haaste eli kisan ykkössijoitettu kiinalainen Ma Long, joka on hallitseva maailmanmestari.

– Arpa on aika kova, mutta avausvastustaja ei ole mahdoton. Se on kuitenkin hauska havaita, että Pentin peli näyttää ainakin harjoituksissa kulkevan päivä päivältä paremmin, analysoi valmentaja Mattias Bergqvist.

Olahin ottelu Cheniä vastaan pelataan lauantaina 6.8. paikallista aikaa klo 16 eli Suomen aikaa klo 22.00. Yle näyttää ottelun suorana, kanava on Yle Fem.

Pena

Kuva: Helsingin Sanomat

One thought on “Olahin Rion arvonta ja aikataulu

  1. Benedek Olah 4-1 voittoon Olympiapöytien debyytissään!

    Olah voitti singaporelaisen Chen Fengin erin 4-1 Rion olympiaturnauksessa. Olahin pelit jatkuvat huomenna klo 16.00 jälkeen, vastassa on tanskalainen Jonathan Groth joka on maailmanlistan sijalla 29.

Vastaa