Kiinnostaako PingisTV:n ja striimauksen kehittäminen?

PingisTV on toiminut jo yli 7 vuotta ja yhtä kauan se on ollut Pöytätennisliiton ylivoimaisesti suosituin sähköinen palvelu. Se lienee myös miljoonien katseluminuuttien puolesta suositumpi, kuin mikään pöytätennispelejä näyttävä striimi-, netti- tai TV-kanava Pohjoismaissa tai Baltiassa.

Katsojamäärät ovat edelleen kasvussa, mutta hitaammin kuin striimauspalveluilla keskimäärin, joten PingisTV-kanava kaipaa uudistamista, johon minulla ei ole tällä hetkellä riittävästi mahdollisuuksia. Kanavan ylläpitäjältä ja kehittäjältä kaivataan kiinnostusta Media-alaan ja halua kehittää palvelua. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen tai liiton toiminnanjohtajaan Henri Pelkoseen.

Lähetysten sisällön laadukkuutta ei voi korostaa liikaa ja erityisesti kanavan visuaalinen ilme kaipaa piristystä. Ylläpitäjä saa hyvin vapaat kädet kehittää kanavaa liiton sateenvarjon alla ja liiton laitteistot käyttöön. Allekirjoittaneelta saa perehdytystä ja tukea.

PingisTV on allekirjoittaneen perustama ja Pöytätennisliiton virallinen jäsenistölleen ilmaisena palveluna tarjoama striimikanava, joka sai alkunsa Liiton puheenjohtajan Esko Heikkisen toimeksiannosta vuonna 2016. Sisältöä on ollut tuottamassa jo 50 seura-aktiivia. Suoria ja tallennettuja PingisTV-lähetyksiä maailman paras yleisö on katsonut jo yli 10 vuotta yhtäjaksoiseksi katseluksi muutettuna.

-Kimmo

Vastaa