Veteraani SM – Kilpailutulokset

Veteraanien SM:n tulokset näkyvät pokaalinäytön kautta tapahtuman yhteydessä. Unelma (jonkun muun tekemästä) raportistakin elää ainakin vielä. Nyt myös nelureiden jatkocupit on näkyvissä.

Valitettavasti pokaalinäytön voittajalistassa nelureiden voittajista näkyy tällä hetkellä vain toinen jos jatkocuppia ei ole ollut vaan on pelattu vain yksi pooli. Asiaa tutkaillaan ja korjataan kun ehditään ja pystytään.

Ilmoittattehan mahdolliset virheet ja puutteet sähköpostilla (jyrki.nummenmaa@gmail.com)

PT 75 kiittää osallistujia ja toivottaa kaikki tervetulleiksi Tampereelle tuleviin kilpailuihin.

2 thoughts on “Veteraani SM – Kilpailutulokset

  1. Kiitos PT 75:lle hyvistä kisoista. Uusi Tesoman palloiluhalli oli hieno paikka pelata, pöytiäkin saliin mahtui riittävä määrä. Sen verran voisi antaa palautetta, että lauantaina olisi pelit saatu pelattua nopeammin, jollei 50- ja 60-vuotiaiden nelinpelejä olisi laitettu alkamaan samaan aikaan. Nyt usealla pelaajalla alkoi kaksi poolia samanaikaisesti, jolloin toinen pooli joutui auttamatta odottamaan. Muiden pelaajien kanssa oli myös puhetta siitä, miten edellämainittu ongelma postuisi sillä, että otettaisiin kansainvälinen käytäntö myös SM-kisoihin, jolloin pelaaja saisi pelata vain kaksi luokkaa. Tosin siinä tapauksessa ne kaksi luokkaa saisivat molemmat olla myös kaksinpelejä, tai nelinpelejä, sillä kaikki eivät halua pelata sekä kaksin- että nelinpeliä. Voin toki olla väärässäkin. Toinen palautteen arvoinen asia oli kahvio, joka oli kyllä varsin surkea. Kun tiedossa oli kisojen osallistujamäärä, niin paikalle olisi voinut hankkia hieman kattavamman ja ammattitaitoisemman kahvion ja sen pitäjän. Nyt tuntui siltä, että kaikki loppui kesken, eikä valinnanvaraa ollut juuri lainkaan.

  2. Kiitos palautteesta. Sitä voi lähettää myös minulle sähköpostitse (jyrki.nummenmaa@gmail.com) ja toimitan palautteet eteenpäin PT 75:n hallituksen kokoukseen.

    -Numppa

Vastaa