Safir International 21.-25.2.2018

ITTF Junior Circuit sarjan osakilpailu Safir International käynnistyy keskiviikkona Örebrossa. Suomelta on kisoissa mukana peräti 14 pelaajaa: Joonas Kylliö, Sam Li, Alex Naumi, Pedram Moradabbasi, Arttu Pihkala, Noah Steif, Matias Ojala, Veeti Valasti, Aleksi Räsänen, Sam Khosravi, Leonid Pullinen, Aleksandra Titievskaja, Sofie Eriksson ja Annika Lundström.


Päivitys 25.2.2018:

Suomalaiset eivät selviytyneet pääkaavioon kadettien ja minikadettien kaksinpelissä. Consolationit ko. turnauksesta pelataan tänään. Safir internationalissa Annika Lundström voitti avauskierroksella mutta hävisi toisella kierroksella semifinaaliin asti edenneelle japanilaiselle erin 3-0. Alle 21 vuotiaissa pojissa Alex Naumi voitti kaksi ottelua ja hävisi kolmannessa japanilaiselle vastustajalle erin 3-1. Noah Steif voitti myös avausottelunsa mutta hävisi toisessa itävaltalaiselle erin 3-0.

Sam Khosravi pelasi itsensä kadettipoikien consolationin semifinaaliin.  Puolivälierässä tuli voitto viidennessä erässä ruotsalaislupaus David Björkrydistä. Muutenkin Samilla on hyvä päivä, 14-vuotiaissa Sam pudotti mm. luokan kakkossijoitetun jatkosta toisessa pelissään.

Päivitys 22.2.2018:

Naumi hävisi Xu:lle erin 1-4 (11-8, 7-11, 12-14, 6-11, 4-11). Junioripoikien consolationissa parhaaseen suoritukseen ylsi Noah Steif joka voitti kaaviossa kolme ottelua selviten kahdeksan parhaan joukkoon.

Päivitys 21.2.2018:

Keskiviikon karsinnasta pääkaavioon  selvisi suomalaisista junioripojista vain Alex Naumi. Hän kohtaa ensimmäisellä kierroksella huomenna Jannik Xun (GER). Annika Lundström on sijoitettu suoraan paperille, hänen ensimmäinen vastustaja huomenna on Arina Slautina (RUS). Sofie Eriksson pelasi itsensä junioritytöissä lohkokakkosena jatkoon ja kohtasi avauskierroksella Kitti Kordan (ENG) jolle hävisi erin 4-0.


Yleissivu: https://www.ittf.com/tournament/2841/2018/swedish-cadet-open-ittf-junior-circuit/

Keskiviikkona ja torstaina pelataan tuttuun tapaan junioripoikien ja juniorityttöjen sarjat. Minikadetit ja kadetit ovat vuorossa perjantaista sunnuntaihin. Varsinainen Safir International pelataan perjantaista sunnuntaihin ja siinä mukana on myös miesten ja naisten avoimet sarjat.

Tulosseuranta: http://resultat.ondata.se/000494/

Livelähetys: http://idrottonline.se/BTKSafir-Bordtennis/Safir/SafirInternational

Vastaa