Hanki pöytätenniksen lajihistoria!

Pöytätenniksen suomalaishistoria on painamista vaille valmis. Kolmen vuoden hanke tarkoittaa kirjaa, jossa on  runsas 200 tekstisivua ja 110 kuvaa. Tilastojen kanssa kokonaissivumäärä on noin 300. Teos tulee painosta juhannuksen alla.

Kirjan tilastot ovat ainutlaatuiset. Mukana on mm. kaikki aikuisten SM-kisamitalistit 1938-2018, suomalaisten pelit arvokisoissa, Mestariluokan, TOP-10 ja TOP-12 -kisojen lopputurnaukset sekä kaikki SPTL:n vuosien saatossa myöntämät  ansiomerkit. Ja paljon muuta.

Kirjan taitto- ja painatuskustannusten kattamiseksi Matti Kurvinen on rakentanut Mesenaatin sivuille joukkorahoitushankkeen. Eli voit maksaa ja tilata kirjan jo etukäteen. Samalla voit hankkia esimerkiksi maajoukkuepelaajien paidan nimikirjoituksella. Mesenaatin palvelu toimii kesäkuun loppuun saakka.

Kesäkuun jälkeen kirjaa voi ostaa suoraan Pöytätennisliitosta. Hinta on sama kuin Mesenaatin kautta eli 50 €.

Alla olevasta linkistä pääset joukkorahoitushankkeen sivuille.

Tutustu Mesenaatin sivuihin.

Vastaa