Junioreiden SM (13 ja 15v) – Kilpailutulokset ja lauantain raportti

Linkki tiedostoon: Junioreiden SM 2018 joukkue

PT Espoo hallitsi joukkuekisoja, Koskelle yksi mestaruus

Junioreiden SM Ruskeasuolla alkoi joukkuekilpailuilla. Päivän paras seura oli PT Espoo, joka vei neljästä jaossa olleesta mestaruudesta kolme. Ainoan ei-espoolaisen mestaruuden nappasi Kosken Kaiku, joka oli paras alle 13-vuotiaissa pojissa. Sam Khosravi, Rasmus Vesalainen ja Matias Vesalainen ottivat oikeoppisen joukkuevoiton, kun jokainen pelaaja vastasi loppuottelun 3-2 voitossa yhdestä voittopisteestä. Hopealle sijoittuneen Espoon kavennuspisteiden takana oli tappiottoman päivän pelannut Aleksi Räsänen. Kaksi välieräjoukkuetta olivat MBF ja TIP-70.

13-vuotiaissa tytöissä Espoo oli Yang Yixinin ja Alisa Sinishin voimin paras. Espoolla oli varaa jättää maan ylivoimainen ykköspelaaja Aleksandra Titievskaja sivuun. MBF oli luokan kakkonen. Luokan kolmas oli Lappeenrannan Työväen Urheililijat, jolle SM-mitalit eivät ole olleet ihan jokapäiväinen juttu.

Alle 15-vuotiaissa Espoo vahvensi joukkuettaan Aleksandralla ja tuloksena oli taas voitto. 13-vuotiaiden tapaan MBF oli kisan kakkonen, kolmanneksi iski Maunulan Spinni. Vastaavan ikäluokan pojissa loppuottelussa olivat Espoo ja KoKa. Koski pelasi samalla kokoonpanolla kuin nuoremmissa pojissa, mutta kohtalaisen tiukoista otteluista huolimatta Arttu Pihkala, Aleksi Räsänen ja Sam Li ottivat finaalissa puhtaan 3-0 voiton. Kaksi vuotta nuorempien tapaan kolmospallille nousivat TIP-70 ja MBF.

Kisat jatkuvat sunnuntaina henkilökohtaisilla luokilla.

(EH)

Vastaa