Tilaa lajihistoria – esimerkiksi ensi kauden kisojen palkinnoksi!

Kolmen vuoden urakka on päätöksessä ja tuoreet kirjat ovat liiton toimistolla. Tästä teoksesta  jokainen laji-ihminen löytää mielenkiintoista luettavaa. Kirjan hinta on 50 €, tee tilaus täältä:  Pingpongista pöytätennikseen  

Kirjassa ”virallisen pöytäkirjahistorian” lisäksi mm. henkilökuvat Benedek Oláhista, Jarmo Jokisesta, Sonja Grefbergistä, Torkel Grefbergistä, Esa Ellosesta ja Topi Pöyrystä. Finlandia Open, Victor Barna Cup, Nappulaliiga, veteraani- ja parapingis ovat saaneet oman tarinansa. Kuten myös ensimmäinen suomalainen maila- ja pöytätehdas, väline- ja sääntökehitys kuten myös työväen pöytätennis.

Eli luettavaa riittää. Tilastot sisältävät myös mainion henkilöhakemiston. Kilpailujen järjestäjät saavat tästä mainion palkinnon ensi kauden kisoihin!

Valmistumisesta pitää kiittää monia, kuten Matti Kolppasta, Esa Valastia ja Mika Räsästä, jotka kuuluivat historiatoimikuntaan yhdessä puheenjohtaja Esko Heikkisen kanssa. Ilman Urheilumuseon Ossi Viitaa ja Vesa Tikanderia hankkeesta ei olisi tullut valmista. Tavaraa on mainioiden tilastojen kanssa 317 sivua.

Urheilumuseon kirjoittajien lisäksi artikkeleja olivat tuottamassa myös Kimmo Hovi, Pekka Nieminen, Solja Virtanen, Arto Luukkainen, Kai Merimaa & Usko Puustinen, Esa Miettinen, Jarmo Siekkinen, Erkki Alaja, Jukka Heinonen, Anni Bölenius  ja Martti Autio. Kiitos ja kumarrus heillekin.

Vastaa