0 koulutukset käynnistyivät, Espoossa ensimmäinen

Pöytätennisliitto järjesti eilen 22.8.2018 Espoossa Tuulimäen hallissa ensimmäisen 0-koulutuksen.  Koulutuksessa käytiin läpi pelitekniikan perusteita ja niitä asioita, joihin aloittavien pelaajien ohjaamisessa tulee erityisesti kiinnittää huomiota. Osallistujat harjaantuivat myös pallolaatikkovalmennuksessa. Koulutuksen pituus oli vajaat 1,5 tuntia.  Koulutuksen tavoite on antaa valmiuksia, intoa ja rohkeutta toimimaan esimerkiksi aloittelijaryhmien apuvalmentajina.

Aloittelijaryhmien vetämisessä olisi erittäin hyvä olla useampi valmentaja paikalla. Tätä koulutusta kannattaa seurojen tarjota aloittelijaryhmien vanhemmille. Vanhemmista muutkin lajit apuvalmentajia etsii. Toki tämä koulutus antaa jo pelanneille lisäeväitä apuvalmentajana toimimiseen.

Koulutus on seuroille ilmainen! Kun käynnistätte aloittelijaryhmän niin järjestetään yhdessä vanhemmille 0-koulutus. Seuraava koulutus on sovittu Ouluun, mutta kalenterissa on vielä tilaa näille koulutuksille.

Tällä hetkellä koulutuksella on hieman tyly nimi eli  0-koulutus. Keksi parempi nimi, parhaan nimen keksijän palkintona on koulutus omalla hallilla.

Lopuksi vielä eiliselle porukalle kiitos innostuneesta asenteesta

Taneli Keinonen

Vastaa