BC-SM (M-1900 ja M-1700) (Valio) – Lauantain korjatut tulokset

Lauantain pelit Koskella ovat ohi. Liitteessä korjatut alkupoolien ottelut sekä jatkokaaviot. Huomaa, että B-nelinpeliä lukuun ottamatta luokissa pelattiin jo myös jatkopelejä siten, että sunnuntaina jatkavat kaksinpelien 32 ja nelinpelin 16 parasta. Pelit alkavat klo 10.

Aivan ihmeellisyyksiä ei lauantaina sattunut ja aikataulukin piti mukavasti. Suurin yllätys lienee se, että isäntäseuran semisijoiteutun Janne Relanderin pelit B-luokassa päättyivät jo alkulohkoon. Sen jälkeen huomattavin tapahtuma oli se, kun Oulun Marko Seppälä löi C-nelinpelissä mailansa poikki partnerinsa Ville Hyttisen kylkeen.

C:n pooleissa PT 75:n Vesa Välimäki koki täksi kaudeksi voimaan astuneen uuden säännön konkreettisesti. Hän antoi luovutuksen viimeisessä ottelussaan, mutta oli voittanut kaksi aikaisempaa peliään. Tämän ansiosta hänellä oli kahden muun pelaajan tavoin neljä voittopistettä. Välimäki sijoittui poolissa toiseksi, mutta ei saa jatkaa cup-vaiheessa, koska on antanut samassa luokassa luovutuksen. Harvinaista, mutta mahdollista.

Linkki tiedostoon: bc-sm lauantai (1).xls

Vastaa