Finlandia Open 2018 – Benedek tähtää kotivoittoon

Pöytätenniksen perinteinen Finlandia Open pelataan 6.-9. joulukuuta Kisakallion urheiluopistolla. Ykköspelaajamme Benedek Oláh on pelannut hyvän syksyn ja tavoittelee tosissaan uransa ensimmäistä kotikisan voittoa.

Helpolla se ei kuitenkaan tule. Yksi kovimmista Oláhin haastajista on kisan hallitseva mestari Hokuto Koriyama. Japanilainen löytyy maailmanlistalta vasta sijalta 360, mutta hänet tiedetään väkeväksi pelimieheksi. Oláhin tuore listasijoitus on 82.

Mukana on yli 100 mies- ja yli 70 naispelaajaa 30 maasta. Kaksinpelit alkavat perjantaina klo 9:30 ja loppuottelut pelataan sunnuntaina 9.12 iltapäivällä noin klo 14. Sunnuntain aikataulu tarkentuu vielä. Torstaina pelataan joukkuekisa.

Tervetuloa kannustamaan kaikkia suomalaispelaajia.

Entries/ Ilmoittautuneet: ENTRY LIST

 

Vastaa