Finlandia Open joukkuekilpailu / team

 

List of participants

Finlandia Open

Men´s  & Women´s team (link)

Miesten loppuottelussa kohtasivat Venäjä ja Venezuelan ja Intian sekajoukkue. Sekajoukkueen Raj Mondal (Intia) ja Cecilio Correa (Venezuela) taistelivat vimmatusti, mutta venäläiset nappasivat 2-0 voiton. Petr Fedotov kukisti ensin Mondalin ja Nikita Artemenko heti perään Correan. Molemmat ottelut päättyivät 3-1. Pronssia nappasivat Japanin ykkösjoukkue ja Venäjän kolmosjoukkue.

Naisten loppuottelijat ovat Japanin ykkös- ja kakkosjoukkueet. Saki Seyama uusi mestaruutensa viime vuodelta yhdessä Ayane Moritan kanssa.  Seyama voitti avausottelussa Natsumi Nakahatan 3-1, mutta Morita sai taistella täydet viisi erää Miko Tokunagan kanssa. Pronssille kapusivat Ranska ja Venäjän kolmosjoukkue.


Oláhille tappio joukkuekisassa

Ulkomaiset pöytätennistaiturit osoittautuivat liian hankaliksi kotimaisille taitajille, kun kansainvälinen Finlandia Open käynnistyi Lohjan Kisakalliossa. Parhaiten menestyi miesten ykkösjoukkue, joka onnistui voittamaan kaksi otteluaan.

Benedek Oláh, Miikka O´Connor ja Samuli Soine löivät Espanjan viitosjoukkueen 2-1 ja Norjan 2-0, kunnes Venäjän kolmosjoukkue löi kahdeksan parhaan joukossa suomalaiset 2-0. Oláh joutui taipumaan Ilia Isakoville 2-3, vaikka hallitsi ottelua ajoittain selvästi. Muut suomalaisjoukkueet eivät pystyneet voittoihin.

Finlandia Open jatkuu perjantaina kaksinpeleillä. Oláh  on miesten kaksinpelissä ykkössijoitettu ja pyrkii parantamaan tuoretta maailmanlistasijoitustaan. Joulukuun listalla Oláh on 79., eli selvästi paremmin kuin vastaavaan aikaan ennen Rion kisoja.

Olympiakomitean tukilistalta putoaminen harmitti Oláhia kovasti. – Edessä on juuri vuosi, jolloin tukea olisi tarvittu eniten.

Vastaa