Kemi 150v juhlakilpailu (B) – Kilpailutulokset

Ohessa kilpailutulokset Kemi 150v juhlakilpailuista. Kommentit ja korjauspyynnöt tuloksista: teemu.oinas@gmail.com

Korjattu 3.2.2019 Ratingluokka 1:n tuloslistaus oikeaksi ja lisätty puuttunut WO-merkintä Veteraanirating 2 luokassa.

Kisoissa pelasi lopulta 56 pelaajaa joka on varsin OK määrä ottaen huomioon kalenteriruuhkan. Haaparannalla pelattiin samaan aikaan 4-divisioonaa joka veroitti ruotsalaisvieraiden määrää. Kisoissa pelattiin jälleen jo perinteeksi muodostunut tasoitusluokka jonka voitosta pelattiin kynsin ja hampain. OPT-86:n Janne Kauppinen kellisti loppuottelussa Mark Usovin. Pingiskoululuokissa nähtiin kemiläisjunioreiden debyytit. Isäntäseuran Antti Pärkkä voitti sekä pingiskoululuokan että Juniorirating 2-luokan. Muutenkin junnuluokissa oli hyvät ja tasaiset taistelut voitoista.

Monissa luokissa pelattiin isoissa pooleissa jotka tuntuivat olevan pelaajien mieleen, lämmitysongelmista koko viikon kärsinyt sali ei liiemmin hikeä kuitenkaan irroittanut ja moni pelasikin pitkät vaatteet päällä. 18 asteen lämpötila on kesällä ulkona OK mutta pingikselle hivenen turhan viileä sisätiloissa. Kokemus tämäkin.

Linkki tiedostoon: Kemi_150v_juhlakilpailu_tulokset.xls

Vastaa