Terva-malja GP – Kilpailukutsut

Linkki tiedostoon: Kutsu_OPT-86_Terva-malja_GP_2019.pdf

Tervetuloa Ouluun pelaamaan Kastellin monitoimitalon hienoon ja upeaan A-saliin pöytätenniksen GP-kilpailuihin. Salissa on puitteet joita ei ole ennen Oulussa, ja tuskinpa myöskään koko Suomessa, pöytätenniskilpailuissa nähty. Salin isolle screenille pystymme heijastamaan livekuvaa, arvontoja ja tuloksia. Salissa on huippuluokan katsomo niin pelaajien kuin yleisönkin tarpeisiin. Kisoissa tarjoamme lämpimän ruoan ja kattavan kahvion. Aikataulu kilpailuissa on luonnollisesti paikkansapitävää, kuten Oulussa aina. Luokkavalikoimamme on kaiken tasoisille pelaajille sopiva, junioriluokkiin ja alemman tason luokkiin olemme panostaneet erityisesti. GP-kilpailu on kauden viimeinen GP-kisa ennen GP-finaaleja.

Kirjoitushetkellä lentoliput Norwegianilla Ouluun maksavat noin 70€ edestakaisin, joten toimi heti. Juna tuo myös edullisesti paikalle, yöjuna on edullinen ja sillä tulemalla vältät hotellimajoituksen tarpeen. Kaupungin keskusta on pienen kävelymatkan päässä pelipaikalta. Tarjolla on varmasti pingisviikonloppu joka ei petä.

Tervetuloa Ouluun!

Vastaa