Tiedotusterveisiä: Vähäväkinen kevätkokous

Liiton kevätliittokokous pidettiin sunnuntaina Espoon kisojen yhteydessä. Kuten ennakkoon vähän osattiin pelätä, kokoussalissa ei ollut tungosta. Vaikka joku kutsui sitä luottamuksen osoitukseksi, en osaa olla osanottoaktiivisuuteen kauhean tyytyväinen.

Sinänsä liittokokoukset ovat päätösvaltaisia, kun yksikin jäsenseura vaivautuu paikalle. Nyt valtakirja ja edustaja oli sentään neljältä seuralta: asiat nuijittiin pöytään KoKan, PT Espoon, Starin ja TIP-70:n voimin. Lisäksi kokous antoi puhe- ja läsnäolo-oikeuden Matti Kolppaselle ja Asko Rasiselle. Paikalla oli luonnollisesti myös kokouksen sihteerinä toiminut toiminnanjohtaja Mika Räsänen.

Liittohallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen ja tuli (poikkeuksellisesti, muilla oli erilaisia esteitä) valituksi myös kokouksen puheenjohtajaksi. Se ei ihan normaalia järjestödemokratiaa ole, mutta ei toki laitontakaan.

Asiat eivät tällä kertaa olleet kovin kiinnostavia, sillä kyse oli oikeastaan vain tuloksen ja toimintakertomuksen hyväksymisestä sekä vastuuvapauden myöntämisestä. Jälkimmäisen kohdan ajan kokousnuijaa heilutti Arto Luukkainen, sillä vastuuvapauden esittäminen itselle ei olisi ollut kovin sopivaa.

Toimintakertomus tuli hyväksytyksi parilla parannuksella. Näistä kahden uuden blue badge -tuomarin noteeraaminen oli hyvä huomio. Tulos, joka näytti plussaa runsaat 2800 euroa, hyväksyttiin sekin ja tilintarkastaja Stefan Söderbergin lausuntokin luettiin. Sen jälkeen kokous myönsi Luukkaisen johdolla hallitukselle vastuuvapauden.

Pelisääntö- tai kilpailumääräyksiin ei ollut muutosesityksiä eikä seuroiltakaan ollut liittokokoukselle esitettävää. Niinpä nopea kokous oli ohi puolessa tunnissa.

Vastaa