17-SM ja Nappulaliiga (A) – Kilpailutulokset-lauantai

Linkki tiedostoon: 12 ja 17 SM lauantai.xlsx

12-ja 17-vuotiaiden SM-kilpailuiden lauantaina pelatut joukkue- ja nelinpeliluokat eivät tarjonneet kovin suuria yllätyksiä. Ykkössijoitetut pitivät pintansa kaikissa luokissa paitsi N17-nelinpelissä.

12-vuotiaiden tyttöjen joukkuekisassa MBF (Ella Kellow/Elisabeth Pelli) voitti luokan. Yhtenä poolina pelatussa luokassa PT Espoo 1 (Yang Yixin/Sonja Ylinen) taipui tiukasti lukemin 3-2. Kolmanneksi tuli Stråhlmanin sisarukset Tea ja Ann-Cathrine. Tytöt selviytyivät ensimmäisestä kisastaan mallikkaasti voittamalla yhden ottelun molemmissa joukkueotteluissaan.

12-vuotiaiden poikien luokan vei nimiinsä suosikki KoKa. Vesalaisen veljekset Matias ja Rasmus eivät antaneet muille mahdollisuuksia. Kosken joukkueessa pelasi muutaman nelinpelin myös Martti Kanasuo. Finaalissa kaatui HIK-Pingis (Turo Penttilä/Oskar Sibelius) lukemin 3-0. Semifinaaleissa KoKa voitti kisan yllättäjän MBF 2 (Aleksander Hämelin/ Amos Saarento), HIK puolestaan kakksossijoitetun PT Espoon (Olli Lukinmaa/Yuri Afanasiev). 

17-vuotiaiden tyttöjen joukkuekisassa PT Espoo voitti Alexandra Titievskajan johdolla mestaruuden. Joukkueessa pelasivat lisäksi Alisa Sinishin ja Yang Yixin. Toiseksi sijoittui MBF (Kaarina Saarialho, Ella Kellow, Aleksandra Seppänen) ja kolmanneksi Por-83 (Anni Heljala, Julia Belov)

Poikien 17-joukkuekisan vei nimiinsä Kosken Kaiku (Alex Naumi, Sam Khosravi, Esa Kanasuo). Finaalissa kaatui PT Espoo lukemin 3-0. Finaalissa Sam Khosravi yllätti Arttu Pihkalan tiukassa viisieräisessä. Pronssia TIP-70 (Joonas Kylliö, Daniel Tran, Vili Kinnunen) sekä OPT-86 (Juhana Tuuttila, Henri Kujala, Jaakko Jaclin).

Tyttöjen nelinpelissä nähtiin päivän ainoa ei-ykkössijoitettujen voitto, kun Aleksandra Titievskaja/ Alisa Sinishin vei mestaruuden. Toiseksi sijoittuivat Kaarina Saarialho/Anni Heljala ja kolmansiksi Aleksandra Seppänen/Ella Kellow sekä Yang Yixin/Sonja Ylinen.

Poikien 17-nelinpelissä mestareiksi pelasivat Alex Naumi/Sam Khosravi. Finaalissa kaatui Juhana Tuuttila/Aleksi Räsänen erin 3-1. Pronssia Arttu Pihkala/Sam Li ja Esa Kanasuo/Lauri Hakaste.

 

Vastaa