17-SM ja Nappulaliiga (A) – Kilpailutulokset- sunnuntai

Linkki tiedostoon: 12 ja 17 SM sunnuntai.xlsx

Sunnuntaina kisoissa pelattiin kaksinpeliluokat. Tytöissä ennakkosuosikit pitivät pintansa, molemmissa poikien luokissa sen suosikit joutuivat tyytymään himmeämpiin mitaleihin.

Tyttöjen 12-luokan finaaliin etenivät odotetusti Ella Kellow (MBF) ja Yang ”Sara” Yixin (PT Espoo). Ykkössijoitettu Ella voitti pelin lopulta melko selvästi 3-0. Vasta kolmannessa erässä Sara heräsi tosissaan haastamaan kisan voittajaa. Semifinaaleihin selvittivät tiensä Veera Räsänen (HIK-Pingis) ja Elizabeth Pelli (MBF). Alkulohkojen yllätyksistä vastasivat Tea ja Ann-Cathrine Stråhlman (PT Espoo). Molemmat sisarukset pelasivat itsensä lohkosta sijoittamattomina jatkoon.   

Poikien 12-luokan mestaruuteen pelasi aktiivisella pelillä Turo Penttilä (HIK-Pingis). Luokan kaksi ennakkosuosikkia, Vesalaisen veljekset Matias ja Rasmus, jäivät tällä kertaa himmeämmille mitaleille. Luokan toinen pronssimitalisti oli Olli Lukinmaa (PT Espoo)  Semifinaalissa Matias taipui Turon käsittelyssä erin 3-0. Rasmus voitti oman seminsä helpohkosti ja näytti myös finaalissa etenevän voittoon johdettuaan erin 2-0. Turon takki tuntui olevan puolityhjä edellisen pelin jäljiltä mutta kolmannen erän käännyttyä Turbo heräsi taas peliin ja taisteli lopulta hienon voiton itselleen erin 3-2.  

Tyttöjen 17-luokan voittoon pelasi Aleksandra Titievskaja (PT Espoo). Mestaruus tuli lopulta melko selvästi, sillä Aleksandra ei hävinnyt luokassa erääkään. Finaalissa Anni Heljala (Por-83) kaatui melko tasaisista erälukemista huolimatta 3-0. Pronssimitaleille pelasivat itsensä Alisa Sinishin (PT Espoo) sekä Ella Kellow (MBF).

Poikien 17-luokassa nähtiin ehkä vielä nuorempaa ikäluokkaa suurempi yllätys, kun viimeistä juniorivuottaan pelaava Alex Naumi (KoKa), joutui lähtemään kotimatkalle hopeamitali taskussaan. Finaalissa Arttu Pihkala (PT Espoo) vei mestaruuden ehkä hieman hermoillen pelanneen Alexin edestä tiukasti viidennen jatkoilla. Pronssimitalit Sam Khosraville (KoKa) ja Joonas Kylliölle (TIP-70).

2 thoughts on “17-SM ja Nappulaliiga (A) – Kilpailutulokset- sunnuntai

  1. Vaikka tulokset ovatkin varmaan vasta alustavat, kerron parista vrheestä.

    N12:n molemmissa pooleissa on virhe tuloksissa.

    Poolissa A ottelu 1-3 päättyi kai 1-3 mutta erät ovat 2-2 ja tulokseksi merkattu 3-1.

    Poolissa B Ann-Cathrine Stråhlmanille on merkattu sijaksi neljäs vaikka hän oli toinen. Vastaavasti Julia Belov on merkattu toiseksi vaikka hän oli neljäs.

Vastaa