OPT-86:n kesäkilpailut Korvensuoran koululla lauantaina 20.7.2019 – informaatiota

Tässä hieman informaatiota huomisista kesäkilpailuista. Kisoihin on ilmoittautunut (tilanne klo 21.15 perjantai-iltana) 28 pelaajaa. Tasoitusluokassa 19 pelaajaa, junioriluokassa 16 pelaajaa ja kaksinpelissä 12 pelaajaa. Pelijärjestelmiä saatetaan hieman muokata viime hetken poisjääntien vuoksi, esim. tasoitusluokan lohkoista saatetaan päästää kolme parasta pelaajaa jatkoon, kaksinpelissä ja junioriluokassa tehtäneen alkulohkot ja sitten jatkolohkot niin että palkittavat löytyvät etukäteen ajatellusti.

Poisjäänti-ilmoitukset ja mahdolliset mattimyöhäset minulle klo 9.30 mennessä jolloin teen arvonnat tasoitusluokkaan. Iltapäivän luokkiin toki pääsee mukaan juuri ennen starttia niin halutessaan.

Liitteenä pelaajalista. Tervetuloa lauantaina Ouluun kesäkilpailuihin!

Kesäkilpailut_osanottajat

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vastaa