Kosken kesäleirin info vanhemmille ja osallistujille

Kosken kesäleiri 2019

info vanhemmille ja osallistujille

Pöytätennisliitto järjestää perinteisen juniorileirin Koskella 10.-14.6.2019.

Varsinainen leiri alkaa maanantaina 10.6.2019 aamiaisella. Leirille voi saapua jo sunnuntaina 9.6 illalla kello 19.00 jälkeen majoittumaan (suositeltavaa). Älä kuitenkaan saavu ennen kello 19, sillä koulu ei vielä silloin ole auki. Maanantaina aamulla ensimmäinen harjoitus on kello 10.00 (jos saavut leirille vasta maanataina aamulla niin ilmoitathan siitä minulle sähköpostilla, saavu viimeistään 9.30 paikalle). Leiri päättyy perjantaina 14.6.2018 kello 16.00.

Valmentajat: Pöytätennisliiton valmentajat

Paikka: Lampitie 3

Ohjelmassa on luonnollisesti runsaasti pöytätennistä, mutta myös muuta liikuntaa. Ota siis ulkoliikuntavarusteet mukaan kuten myös uintivarustus.

Majoittuminen koululuokissa eli ota makuupussi ja patja mukaasi.

Jokainen vastaa omista vakuutuksistaan.

Leirin hintaankuuluu majoituksen ja valmennuksen lisäksi aamupala, lounas ja päivällinen.  Laskutamme leirin vasta jälkikäteen (ei käteismaksua).

Uutuutena iltapalapussi! Ruokailun järjestävän tahon kanssa olemme sopineet, että erikseen voi tilata illaksi terveellisen iltapalapussin (leipää, hedelmää, mehua). Tämän pussin saa mukaan päivälliseltä. Iltapalapussi maksaa 20e koko leirin ajalta(laskutetaan leirin yhteydessä jälkikäteen). Jos haluatte leiriläiselle tämän niin laittakaa minulle tilaus sähköpostilla viimeistään 5.6.2019 keskiviikkona. Toki edelleen voi käydä itse kaupasta iltapalat ostamassa, jolloin tulee huomioida, että meillä ei valitettavasti ole jääkaappia käytettävänä.

Jos leiriläisillä on ruokailuun liittyviä kysymyksiä/allergioita niin laittakaa niistä viestiä niin tanja@juhlapalvelutanjaleino.fi kuin myös minulle.

Leirillä otettiin viime vuonna käyttöön hiljaisuuden aikana kännykkäkielto eli keräämme yöksi kännykät pois! Toivomme, että tästä puhutaan jo kotona ennen leiriä.

Leirillä on luonnollisesti valmentajat paikalla valvomassa ja ohjaamassa leiriläisiä myös käytännön asioissa. Silti olisi hyvä jos varsinkin pienempien leiriläisten kanssa käytäisiin jo kotona läpi joitain leirin sääntöjä. Jokainen leiriläinen käy vähintään kerran päivässä suihkussa ja hoitaa muutenkin iltatoimet itsenäisesti. Majoitumme luokissa, joissa omat tavarat pidetään siististi laukuissa ja muutenkin oma paikka siistinä eli esimerkiksi roskat roskikseen. Hiljaisuuden kanssa on myös joskus ollut haasteita eli muistutetaan siitä, että kaikille annetaan rauha nukkumiseen.

Leiripäivien ohjelma

7.00               herätys

7.30               aamiainen

9.00-11.30     harjoitus

12.00             lounas

14.30-17.00   harjoitus

17.00             päivällinen

19.00-21.00   harjoitus

22.30             hiljaisuus

Koululla samoissa tiloissa yöpyy myös valmentaja eli valvonta on koko leirin ajan paikalla. Jos vanhemmilla kysyttävää niin soittakaa tai laittakaa viestiä Taneli Keinoselle (0505285861).

TERVETULOA HIENOLLE LEIRIVIIKOLLE!

Taneli Keinonen

 

Vastaa