ITTF World Tour Platinum, China Open 28.5.-2.6.2019 – Benedek Olah karsiutui heti avauksessa

ITTF:n Platinum-tason maailmankiertueen osakilpailu pelataan tällä viikolla Kiinan Shenzenissä. Benedek Olah metsästää turnauksessa hyviä voittoja ja tärkeitä pisteitä Tokion Olympialaisia varten. Kilpailuun osallistuvat käytännössä lähes kaikki lajin huippupelaajat sekä tietysti iso liuta kovia kiinalaisia pelaajia.


Kuva: Benedek Olah

Aiemmin täällä raportoidut otteluiden alkamisajat olivat 10 tuntia pielessä. Pahoittelut siitä. Benedek Olah karsiutui avausottelussaan Shenzenissä Ahmed Salehille erin 0-4 ja karsiutui jatkopeleistä.

Ottelut 28.5.2019
Miesten kaksinpelin 2.karsintakierros
Benedek Olah – Ahmed Saleh (EGY) 0-4 (7-11, 8-11, 8-11, 8-11)

Benedek Olah (WR82) aloittaa kaksinpeliurakkansa karsinnasta josta ensimmäisellä kierroksella suomalaisella on vapaa pääsy toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella vastaan asettuu voittaja tiistaina klo 4.00 pelattavasta ottelusta Ahmed Saleh (EGY, WR134) – Tian Ye (USA, WR648). Olah pelaa oman avausottelunsa tiistaina klo 11.10. Mikäli Olah voittaa ottelunsa niin kolmannella karsintakierroksella vastaan asettuu voittaja ottelusta Masataka Morizono (JPN, WR33) – Ri Jang Sik (PRK, NR). Mikäli Olah selviytyy ratkaisevalle neljännelle karsintakierrokselle niin sieltä vastaan asettuu joku nelikosta Maharu Yoshimura (JPN, WR28), Kim Donghyun (KOR, WR120), Jin Takuya (JPN, WR240) ja Supanut Wisutmaythangkoon (THA, WR93). Tie pääkaavioon on siis hurja ja kilpailun taso kovin mahdollinen.

Livelähetykset pöydiltä 1-4: https://tv.ittf.com/

Yleissivu: https://www.ittf.com/tournament/5003/2019/2019-ittf-world-tour-china-open/

Vastaa