Tikakoski-GP (A) – Kilpailukutsut

Päivitys 27.10. Tarjoamme pitkänmatkalaisille mahdollisuuden majoittua Korvensuoran koululla hintaan 10€ / yö. Hinta sisältää kuljetuksen Rajakylään molempina aamuina ja myös lauantai-iltana pelipaikalta Korvensuoralle. Ilmoittautuminen majoitukseen kisailmoittautumisen yhteydessä. Majoitukseen tarvitset oman makuupussin ja patjan. Koululta löytyy mm. jääkaappi ja kahvinkeitin. Lisätietoja voi kysellä Teemulta: teemu.oinas@gmail.com

OPT-86 järjestää Tikakoski-GP:n tänä syksynä jälleen Rajakylän yläasteen liikuntasalissa. Sali on täysin remontoitu ja tarjoaa entistä paremmat ja hienommat puitteet pöytätenniskilpailuiden järjestämiseen. Salin yhteydessä sijaitseva nuorisotila toimii kilpailuissa kahviona ja ruokalana, nuorisotilan pikkusalin valjastamme aiempien vuosien tapaan kilpailukäyttöön pikkujunioreiden luokissa.

Luokkatarjontaa löytyy kaikille tasoille molempina päivinä aamusta iltaan. Tervetuloa Ouluun pelaamaan!

Linkki tiedostoon: Kutsu_OPT-86_Tikakoski_GP_2019.pdf

6 thoughts on “Tikakoski-GP (A) – Kilpailukutsut

    1. Kiitos Teemu. Ajattelin, että jotenkin koukkaatte lentokentän kautta samalla kun haette majoitettavat. Eihän se koukkaus toki ihan pieni olisi ollutkaan. Valitettavasti minulta jää nyt tämä kisa kuitenkin väliin. Ei se jäänyt tuosta kyydityspalvelusta kiinni, sillä pääseehän sitä takseillakin sun muilla. Olisi vaan tullut liian raskas reissu, kun sunnuntaina pitää jo aamusta olla muualla enkä pääse perjantaina vielä lähtemäänkään. Viimeinen niitti oli sitten lauantaille napsahtanut toinen meno.

      Ajatus jää kuitenkin hautumaan ja tulen osallistumiseni Oulun kisoihin jossain vaiheessa toteuttamaan. Olisihan se jo aika, kun edellisellä Oulun käynnilläni Jokerit nousi liigaan. 😉

  1. Rusan kanta-asukkaat vaativat yleensä matkanjohtajan vetämiä ja järjestämiä matkoja, kun kilpailumatkat suuntautuvat Oulun tapaisiin tuntemattomiin korpimaihin. Rusa on kaiken keskus ja pelottavat korpimaat alkavat itse asiassa jo muutama kilometriä Rusasta pohjoiseen. Aiemminhan Rusalta ei uskaltauduttu edes Espoossa järjestettäviin kilpailuihin, koska matka tuntui niin pitkältä ja vaaralliselta.

    Luotamme kuitenkin Vesaan!

  2. Ja kyllä, se oli vaan huumoria. 😀 On hieno asia, että Vesa menee Ouluun! Minä en taida saada sinne porukkaa kasaan, vaikka puhetta oli. Estonian Open ym ym.

Vastaa