Tiedotusterveisiä – yksimielinen ja nopea syyskokokous

Liiton ylin päättävä elin eli liittokokous istuttiin sunnuntaina Ruskeasuolla Espoon kisojen yhteydessä. Seuroja oli paikalla kuusi, joista OPT-86 valtakirjalla. Atlas (Stefan Nordin), KoKa (Tero Naumi), Maraton (Jens Wecström), PT Espoo (Kimmo Pihkala) ja TIP-70 (Pirkko Mäkinen) olivat lähettäneet paikalle edustajansa. Heidän lisäkseen paikalla olivat liiton kunniajäsen Matti Kolppanen, toiminnanjohtaja Mika Räsänen, puheenjohtaja Esko Heikkinen ja hallituksen jäsenet Bahman Khosravi ja Matti Kurvinen.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kaiun Tero Naumi. Kauaa ei kokousasioissa mennyt, sillä valinnat, talousarvio ja toimintasuunnitelma käytiin läpi kolmessa vartissa.

Toiminnanjohtaja esitteli vuoden 2020 toimintasuunnitelma, joka hyväksyttiin muutoksitta. Sama toistui talousarvion kohdalla (molemmat löytyvät kokousmateriaaleista). Liiton liittymis-, jäsen, kilpailu- ja muiden maksujen vahvistamisessakaan ei montaa puheenvuoroa tarvittu, sillä hallitus esitti maksujen ennallaan pitämistä.

Syyskokousten tapaan neljä hallituksen jäsentä oli erovuorossa, mutta kaikki heidät (Kimmo Arenius, Måns Holmberg, Kimmo Pihkala ja Pasi Valasti) valittiin yksimielisesti uudelle kaksivuotiskaudelle. Varajäseniin tuli muutos, kun TIP-70 esitti Riku Anttilan tilalle Aleksi Mustosta. Kokous kuittasi ehdotuksen ja vuodeksi varamiehet ovat nyt järjestyksessä Mustonen, Jyrki Nummenmaa, Henri Pelkonen ja Toni Soine.

Liiton tilintarkastajana jatkaa KHT Stefan Söderberg ja hänen varamiehenään KHT Pauli Jokinen. Puheenjohtaja Naumi päätti kovin yksimielisen kokouksen klo 16.

1 thought on “Tiedotusterveisiä – yksimielinen ja nopea syyskokokous

Vastaa