Juniorileiri sekä junioreiden TOP 2.11. ja 3.11.

Launtaina 2.11. järjestetään Ruskeasuolla juniorileiri klo 10:00 alkaen. Leiripäivänä pidetään kaksi n. 2,5h mittaista harjoitusta, välissä lounastauko. Leirillä on mukana liiton valmentajien lisäksi muutamia seuravalmentajia, joille pidetään samalla käytännön koulutusta ja he ovat mukana harjoituksissa.

Sunnuntaina pelataan junioreiden TOP klo 9:30 alkaen. Osallistujien tulee ilmoittautua pelipaikalla kisan järjestäjille viimeistään puoli tuntia ennen pelien alkua. Alkuun pelataan karsintakierrokset, jonka jälkeen pelaajat jatkavat pelejä sijoitusten mukaisissa ryhmissä. Turnauksen kahdeksan korkeimmaksi sijoitettua pelaajaa on suoraan mukana ylimmässä 12 pelaajan ryhmässä. Näillä pelaajilla pelit alkavat n. 10:30. Suoraan ylimpään lopputurnaukseen sijoitetut 8 pelaajaa:
Girlea Maria TIP-70
Hakaste Lauri MBF
Vesalainen Matias KoKa
Kujala Henri OPT-86
Titievskaja Aleksandra PT-Espoo
Vesalainen Rasmus KoKa
Li Sam PT Espoo
Pullinen Leo LPTS

 

Vastaa