Alex Naumi Turun piirinmestari

SPTL:n Turun piirin mestaruusmitaleista pelattiin lauantaina Koskella. Osanottajia ei ollut liiaksi, mutta kisatunnelma runsaan kuuden tunnin rupeamassa oli mukava.

Naisten piirinmestari on Paraisten Ruotsiin opiskelemaan muuttanut Sofie Eriksson ja miesten vastaava isäntäseuran Alex Naumi. Alex löi poolin ratkaisupelissä seura- ja harjoittelukaverinsa Veikka Flemmingin tiukasti 3-2 viidennen erän jatkopalloilla. Pelin taso nousi ajoittain mainioksi ja varsinkin ottelun lopussa molemmat pelasivat rohkaisevan rohkeasti.

Päivän yllättäjiä olivat Kaiun Esa Kanasuo ja Matias Vesalainen. Esa oli peräti kakkonen 1800-luokassa. Finaalivastustaja Pekka Tattari kaatui alkupoolissa, mutta ei enää finaalissa. Pekka otti tuplamestaruuden, sillä hän oli paras myös 50-vuotaissa. Esa taas oli kakkonen myös 15-vuotiaissa.

Matias Vesalainen puolestaan voitti 11-vuotiat ja 1400-luokan. 11-vuotiaissa kaksoisveli Rasmus antoi kovan vastuksen. Rasmus oli myös 1200-luokan kakkonen.

Porilaiset saavat olla tyytyväisiä kisareissuunsa. Juuso Taavela voitti 15-vuotiaat juniorit, Aleksi Laine 1200-luokan ja Ville Sammalisto vielä pingiskoululuokan. Lemuunkin saatiin yksi mestaruus, kun Jyrki Koivisto vei 2000-luokan vakuuttavasti.

Tulokset löytyvät KoKan sivuilta ja tapahtumakalenterista. Kaiku kiittää kaikkia osanottajia ja onnittelee mestareita ja muita mitalisteja.

Vastaa