Joukkue- ja A-SM (Valio) – Kilpailutulokset lauantai

Lauantain pelit Koskella ovat ohi ja yksi mestaruuskin on jo jaettu. Sen veivät PT 75:n Jorma Lahtinen ja LPTS:n Sami Hattunen, jotka kukistivat A-luokan nelinpelin loppuottelussa Espoon Aleksi Räsäsen ja OPT-86:n Juhana Tuuttilan niukasti 3-2. Ratkaisueräkin oli tiukka 12-10 ja erissä nuorempi pari johti jo 2-0, joten kullasta taisteltiin tiukasti.

– Pojat hiukan sulivat lopussa, arveli mestariparin Lahtinen ottelun jälkeen.

Pronssia luokassa nappasivat KoKan Sam Khosravi ja Wegan Hannu Sihvo sekä OPT-86:n Pekka Ågren ja HIK:n Juha Äänismaa. Molemmat välierät menivät 3-0. Kovinmoisia yllätyksiä ei koettu alkulohkoissakaan, sillä ainoa sijoitettu pari, joka ei edennyt kahdeksan parhaan joukkoon, oli PT Helsingin Toni Pitkänen/Mika Rauvola, joka jäi lohkopeleissä Porin isäpoikaparin Janne ja Paul Jokisen taakse.

Isäntäseuran Vesalaisen veljekset kukistivat hienosti LPTS:n Jannika Oksasen ja Wegan Lari Ikosen, mutta jäivät kuitenkin eräsuhteella ulos jatkopeleistä.

Aamupäivällä pelattiin miesten joukkuekilpailun alkupoolit, joissa Vesalaiset toimivat Esa Kanasuon kanssa niin ikään yllättäjinä ja kukistavat LPTS:n 3-2. Muissa lohkopeleissä mentiin aivan käsikirjoituksen mukaan, joten välierissä kohtasiva Kaiku 1 ja Kaiku 2, PT 75 ja Por-83, Espoo 1 ja KuPTS sekä Espoo 2 ja OPT-86. Kaikki muut ottelut päättyivät sijoitetuille joukkueille 3-0, mutta Oulun Tomi Lehtonen nappasi kavennusvoiton Espoon Chau Dinh Huysta.

Sunnuntain välierissä kohtaavat PT 75 ja Espoo 2 sekä Espoo 2 ja Kosken Kaiku. Pelit alkavat aamulla A-luokan kaksinpelin pooleilla.

 

Linkki tiedostoon: Joukkue- ja M-2200(A) luokkien SM lauantain tulokset.xls

Vastaa