FO2019

Finlandia Open vuosimallia 2019 päättyi eilen suomalaisjuhliin, kun 30. kerran järjestetyn kisan voittajaksi saatiin ensimmäistä kertaa suomalainen pelaaja. Myös kisojen järjestelyt onnistuivat jälleen hyvin ja ulkomaalaisilta vierailta saatiin paljon positiivista palautetta.

Mediassa laji on saanut viimeisen viikon aikana Oláhin sekä kisojen tiimoilta mukavasti näkyvyyttä. Esko Heikkinen ja Heikki Kiiskinen tekivät median suuntaan hienoa työtä  ja Kimmo Pihkalan pyörittämän PingisTV:n äärellä oli kisan aikana tasaisesti katsojia.  

Kiitos kaikille tuomareille ja muille kisoissa apuna olleille, ilman teidän apua tapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista. Kilpailut järjestetään jälleen vuoden päästä samoihin aikoihin, toivottavasti saamme jatkossa nykyistäkin runsaammin henkilöitä pyörittämään tapahtumaa.

Erityiskiitokset vielä  Liisa Järvenpää, Asko Rasinen ja Jouko Manni, jotka vuodesta toiseen tekevät erittäin pitkiä päiviä kisojen parissa.

 

2 thoughts on “FO2019

  1. Kun kiitellään, niin todettakoon myös, että Mika itse on Taneli Keinosen kanssa ehkä kaikkien kovimmilla kisajärjestelyissä. Esimerkiksi pöytien siirrot ym. tavararahtaus ei ole hommista pienimpiä.

    Mutta erityisen tunnustuksen ansaitsevat tällä kertaa kaikki maajoukkueen paidassa kisanneet pelaajat. Esitän tässä noin 50 vuoden kokemuksella arvion, että emme ole nähneet näin hyvän yhteishengen porukkaa pitkää aikaan, jollei sitten peräti milloinkaan. Hienoa!

  2. ”emme ole nähneet näin hyvän yhteishengen porukkaa pitkää aikaan, jollei sitten peräti milloinkaan”

    Tämä tuotti minullekin sivusta seuranneena suuren mielihyvän. Meillä on siinä mielessä kaikkien aikojen paras porukka, jossa tärkeässä osassa on myös vahva naisten osuus. Paitsi määrällisesti ja laadullisesti myös yhteishengellisesti. Oltiin eurooppalaisempia kuin koskaan!

    Minulla otti kisat niin koville, että nukuin viime yönä 13 tuntia vaikka muutamaan otteeseen hereillä käväisinkin. Nimittäin Viron naisjoukkueen kuskaaminen aamuin illoin (ajoa yhteen suuntaan tunti) keskiviikosta alkaen otti aika koville! Unet jäivät vähille.

Vastaa