Oláhin tie nousi pystyyn Qatarissa

Benedek Oláhin pelit Qatarin Dohassa järjestettävässä pöytätenniksen ITTF:n World Tourin Platinum -osakilpailussa päättyivät tiistaina karsintojen ensimmäiselle kierrokselle.

Avauspelissään tuore SM-kisojen tuplamestari koki niukan 3-4 (11-4, 7-11, 10-12, 11-9, 14-12, 7-11, 10-12) -tappion ranskalaiselle Alexandre Cassinille.

– Lopussa oli vähän myös huonoa tuuria, kun vastustaja veti ottelupallossakin ”kantilla”. En oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä, että voittaisi näitä 4-3 -pelejä kansainvälisissä kisoissa. Valmistautuminen onnistui ja peli oli hyvää, mutta jostain syystä nämä tiukat pelit eivät vain käänny minulle, Oláh harmitteli.

Suomalaisen sijoitus tiistaina päivitetyllä maailman rankinglistalla on 95:s, Cassinin 155:s. Edellisen kerran Oláh oli TOP100:ssa viime vuoden elokuussa.

Oláhin kausi jatkuu ensi viikolla Omanissa iskettävässä ITTF Challenge Plus -osakilpailussa. Huhtikuun alun ohjelmassa on Euroopan olympiakarsintaturnaus Moskovassa, jonka viisi parasta saa paikan Tokioon. Toinen mahdollisuus lunastaa lippu olympialaisiin on toukokuun lopussa Qatarissa pelattava maailmankarsinta.

ITTF:n maailman ranking (päivitetty 3.3.2020)

https://ranking.ittf.com/#/home

 

Vastaa