Porissa seuratoiminta hyvällä uralla

Porissa on saatu pingiskoulu pyörimään kivasti. Syksyllä kokeiltiin uutta toteutusmallia pingiskoulussa ja sen markkinoinnissa ja tulokset näkyvät erityisesti nyt kevään samalla mallilla toteutettavassa pingiskoulussa. Noin 20 lasta yhteensä on osallistunut kevään pingiskouluun! Yhteensä junioreja harkoissa on käynyt keväällä yli 30.

Seura on aktiivisesti pyrkinyt saamaan mukaan erityisesti seutukunnan 3. – 6-luokkalaisia lapsia ja nuoria, mutta kaiken ikäiset aloittelijat ovat olleet tervetulleita mukaan. Aikuisille soveltuvia demopäiviä on pidetty lisäksi muutamia.

Tällä viikolla saimme ratkaisevan uutisen kun Porin urheilutalon uudistuksen suunnittelu julkaistiin käyttäjäseuroille. Pöytätennis saa neljä kiinteää pöytäpaikkaa, jonka lisäksi alasali on käytössä isompiin tapahtumiin ja turnauksiin. Pöytätenniksen puitteet ovat siis lähitulevaisuudessa huipputasolla. Remontti toteutetaan aikavälillä kevät 2021 – syksy 2022.

Pöytätennis porilaisissa pingiskoulun lisäksi on tällä kaudella panostettu nuorten valmennustapahtumiin ja kilpailutoimintaan. Tällä hetkellä onkin hyvä ilmoittautua lauantaina 21.3. Porissa pelattavaan Säästöpankki Cupiin tapahtumakalenterin kautta. Lisätietoa näet myös tästä linkistä.

POR-83 / Konsta Ojanen

Vastaa