Lajimateriaalia ja oppaita

Liitossa on kevään aikana päivitetty ja uusittu materiaalia valmentajakoulutuksia varten. Taneli Keinonen on tehnyt seuravalmentajakoulutuksiin (VOK1) liittyen  itsenäisopiskelumateriaalia ja perustekniikkaopasta, Mika Räsänen kilpavalmentajakoulutuksessa (VOK2) käytettävää modernin pöytätennistekniikan opasta.  Oppaita päivitetään vielä tarpeen mukaan, mahdollisesti ainakin uusia videolinkkejä sekä kuvia tullaan lisäämään sopivilta osin. Materiaalit ovat luettavissa alla olevista linkeistä sekä ylävalikosta löytyvän valmennus-osion alta.

Lisää materiaalia on tekeillä. Martti Autio tekee parhaillaan opasta parapöytätennikseen liittyen ja lisäksi työryhmä, johon kuuluvat Mikko Levola, Tuomas Sallinen, Esko Heikkinen ja Mika Räsänen, tekee pöytätenniksen fysiikkavalmennukseen liittyvää opasta.

Moderni pöytätennistekniikka ja valmennus

Seuravalmentajakoulutuksen itsenäisopiskelumateriaali ja perustekniikka
 

Vastaa