Olli Virtanen on poissa

Lahden Pöytätennisseuran pitkäaikainen puheenjohtaja Olli Virtanen (* 1.8. 1942 – 11.4. 2020) on menehtynyt. Olli toimi Lahden Kalevan pöytätennisjaoston puheenjohtajana ja sen jälkeen Lahden Pöytätennisseuran puheenjohtajana 20 vuotta. Olli pelasi Suomen edustajana parapöytätenniksen arvokisoissa ja saavutti mm. paralympialaisista pronssia joukkuekilpailussa Kimmo Jokisen kanssa. Ollille on myönnetty Suomen Pöytätennisliiton kultainen ansiomerkki. Muistamme Ollin aina hyväntuulisena ja kannustavana ystävänä. Ollia jäivät kaipaamaan pingisyhteisön lisäksi puoliso ja lapset perheineen.

Risto Pitkänen/LPTS

One thought on “Olli Virtanen on poissa

  1. Kilpaurani alussa keväällä 2017 pääsin kohtaamaan Ollin Para-SM -kisoissa. Vaikka se jäikin ainoaksi kohtaamiseksemme, mieleeni jäi hänestä lämmin muisto. Hän oli pelimme jälkeen keskustellessamme niin aidosti iloinen uusista nuorista parapelaaajista sekä kannusti minua taistelemaan sisukkaasti eteenpäin, vaikka ne kisat eivät osaltani sujuneet. Juuri tuollaiset kannustavat kohtaamiset tsemppaavat jatkamaan eteenpäin tässä haastavassa lajissamme. Yksi kova taistelija ja tsemppari on poissa. Osanottoni Ollin omaisille ja ystäville.

Vastaa