Päivitys 19.5: Korona-ajan infoa ja ohjeistuksia

Aluehallintovirasto on julkaissut päätöksensä tänään ja Olympiakomitea on päivittänyt omilla sivuillaan toimintaohjeistuksia aluehallintoviraston linjausten jälkeen.

Olympiakomiten ohjeistukset löytyvät täältä: https://www.olympiakomitea.fi/2020/05/19/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

AVI:n linjaukset löytyvät täältä:http://www.avi.fi/web/avi/tiedotteet-2020/

Harjoitustoimintaa voidaan käynnistää 1.6 alkaen sisäliikuntapaikoilla erityisjärjestelyin.  Useimmilla paikkakunnilla pöytätenniksen pelipaikat ovat kuitenkin kaupunkien ja kuntien julkisissa tiloissa ja joudumme vielä odottelemaan näiden linjauksia harjoituspaikkojen avaamiseen liittyen. Toiminnan aloittamiseen sekä hallien aukioloaikoihin  saattaa tulla kunta- ja kaupunkiohtaisia eroja. 

Pöytätennisliitto on tehnyt seurojen käyttöön toimintaohjeistuksen koronapandemian aikana. 
Ohjeistus löytyy täältä: SPTL_koronaohjeistus

Selvitämme liiton oman harjoitustoiminnan aloitusta ja mikäli saamme harjoituspaikat auki, pyrimme järjestämään liiton pelaajille harjoituksia kesäkuun alusta alkaen pienryhmissä, jolloin Mattias Bergkvist palaisi takaisin valmennustöihin. Taneli Keinonen on parhaillaan kahden viikon lomalla ja palaa töihin kesäkuun alussa. Toimiston aukioloon kesän aikana sekä liiton työntekijöiden kesälomien pitämiseen vaikuttaa, miten pystymme kesällä järjestämään toimintaa. Tiedotamme liiton loma-ajoista kesäkuun alkupuolella.  

Vastaa