Päivitys 4.6: Sisäliikuntahalleja avataan 1.6

  • (päivitys 4.6) Ruskeasuon hallin käytöstä on tullut jonkin verran kyselyitä. Halli on avoinna tänä vuonna poikkeuksellisesti myös heinäkuussa. Seurat voivat hakea vuoroja heinäkuulle normaaliin tapaan kaupungin liikuntapaikkavarauksista. Kesäkuun osalta hallin varaukset ovat voimassa aikaisemmin tehtyjen kesävarausten mukaisesti. Liitto on varannut hallin viikoille 23 ja 24 ma,ke ja pe klo 13-15 ja ti,to iltoina 17-19, jolloin seuroilla ei ollut hallissa varauksia. Halliin pääsee pelaamaan myös maksamalla sisäänpääsymaksun silloin kun hallissa ei ole varauksia.
  • (Päivitys 27.5) Ruskeasuon hallin pöytämäärä tiputetaan kesän ajaksi yhdeksään ja pelialueet aidataan. Liitto on varannut hallin omaan käyttöön kesäkuun ensimmäisillä viikoilla ma,ke,pe päivisin 13-15 sekä ti ja to iltaisin 17-19. Seurojen omat vuorot toimivat aikaisempien varausten mukaisesti.

 

Seurojen harjoitustoimintaa voidaan käynnistää 1.6 alkaen sisäliikuntapaikoilla erityisjärjestelyin. Koska kaupungeilla ja kunnilla on erilaisia käytäntöjä, toivomme seurojen olevan yhteydessä suoraan omien paikkakuntien liikuntavirastoihin, mikäli harjoitusvuorojen aloittamisessa on epäselvyyksiä. Alle on koottu muutamien pelipaikkojen tilanteet tämän hetken tiedon mukaan, seurat voivat halutessaan laittaa omien paikkakuntien tilanteista tietoa liittoon.

Toivomme käyttäjien noudattavan yleisiä ohjeistuksia sekä turvavälejä hallilla. Pöytätennisliitto on tehnyt seurojen käyttöön toimintaohjeistuksen koronapandemian aikana. Ohjeistus löytyy täältä: SPTL_koronaohjeistus

  • Ruskeasuon palloiluhalli aukeaa 1.6 ja on tämän hetken tiedon mukaan auki koko kesän, myös heinäkuussa. Odotamme vielä kaupungilta lisätietoa, mutta ilmeisesti seuroille aikaisemmin myönnetyt iltavuorot alkavat kesäkuun osalta sellaisenaan.  Liitto tulee varaamaan hallilta kesän aikana omalle toiminnalleen vuoroja.  Halli varataan joinakin päivinä muutamaksi tunniksi pelkästään liiton harjoitustoiminnan käyttöön. Haluamme varmistaa turvallisen harjoitusympäristön pelaajille, eikä muilla lajin harrastajilla ole näinä aikoina mahdollisuutta pelata hallissa. Tiedotamme aikatauluista tarkemmin kun saamme kaupungilta vahvistuksen hallin varauskäytännöistä.
  • OPT-86 aloittaa ohjatut harjoitukset omissa tiloissaan 1.6 alkaen. Seuralla on myös suunnitelmissa järjestää leiri heinäkuussa.
  • Tuulimäki aukeaa 1.6 mutta menee kiinni jälleen juhannuksesta viideksi viikoksi. Hallilla tullaan järjestämään pienimuotoista ohjattua harjoitustoimintaa junioripelaajille päiväaikaan kesäkuussa.
  • Vantaalla TIP-70 aloittaa toiminnan vähitellen omissa tiloissansa 1.6 alkaen rajoitetuin aukioloajoin.
  • Turussa Alfa aukeaa 1.6, hallilla on käytössä max. 16 hengen rajoitus.
  • Koskella seuran harjoitustoiminta alkaa 1.6 tietyin rajoituksi. Perinteistä kesäleiriä ei tänä kesänä Koskella järjestetä, selvitämme mahdollisuutta järjestää pienimuotoista leiriä urheiluopistolla heinäkuun lopulla tai elokuun alussa.

4 thoughts on “Päivitys 4.6: Sisäliikuntahalleja avataan 1.6

Vastaa