TIP-70 50 vuotta

8.6.1970 seuramme TIP-70 ry merkittiin yhdistysrekisteriin eli tasan 50 vuotta pöytätennistaivalta on tänään takana. Parhaat onnittelut meille kaikille nykyisille kuin myöskin entisille tippiläisille. Juhlapäivää vietämme työn merkeissä.

3 thoughts on “TIP-70 50 vuotta

  1. Tänä päivänäkin Tippi on oikein pirteä seura ja kasvattanut vuosien varrella monia hyviä pingispelaajia ja hienoja ihmisiä. Onnittelut mahtavasta saavutuksesta!

  2. Suomen Pöytätennisliiton puolesta myös onnittelut Tikkurilaan. Puoli vuosisataa on melkoinen taival ja on hauska ajatella, että TIP-70 perustettiin ”vain” 32 vuotta SPTL:n perustamisen jälkeen. Lisäksi Tipistä on tullut monia toimijoita myös liiton tehtäviin, kuten Jarmo Siekkinen, Asko Kilpi, Simo Pokki ja Gösta Wahlström, vain muutamia mainitakseni.

    Esko Heikkinen

Vastaa