Pöytätennis Porilaiset starttaa kauteen kahdella joukkueella

POR-83 aloittaa kauden kahdella joukkueella. Ykkösjoukkue nousi 2. divisioonaan ja siinä pelaavat Anni Heljala, Janne Jokinen, Paul Jokinen, Markus Myllärinen ja Juuso Taavela. Toinen joukkue pelaa 5. divisioonaa ja tulee koostumaan pääosin seuran nuoremmista junioreista. Tämä on seuraava askel nyt säännöllisesti toimivan pingiskoulun ja OKM:n tuen mahdollistaman laajentuneen juniorityön jatkoksi.

Koronakevät ja -kesä on ollut harjoittelun kannalta haasteellinen. Omatoiminen kuntoilu oli arvossaan, kun seuran kotipesä Porin urheilutalo laitettiin kiinni, eikä seuran nimissä voinut ohjattua harjoittelua järjestää. Saimme kuitenkin järjestettyä sopivat kellaritilat kilparyhmän omatoimiseen lajiharjoitteluun kevään ja kesän ajaksi.

Väistötiloihin mahtuu 3 – 4 pöytää.

Rajoitusten aikana harjoitusvuoroista, siirtymistä ja hygieniasta pidettiin tiukasti kiinni ja jokainen ryhmä tai pari pelasi vain omilla palloillaan. Nykytekniikka tuli apuun, kun valmentajat eivät päässeet matkustusrajoitusten vuoksi Poriin. Kolmijalka ja nettiyhteys olivat kovilla, kun videopätkiä lyöntitreeneistä lähetettiin analysoitavaksi!

Urheilutalo on ollut taas auki, mutta kellaritila jatkaa rinnalla toistaiseksi ja mikä parasta, se on käytössämme 24/7! Jatkostahan ei tiedä ja tilan toimivuutta voidaan testata nyt laajemmin koko seuran käyttöön. Taloustilanne on Porissakin se, että jo päätetty urheilutalon remontti voi vielä peruuntuakin. Toteutuessaan se taas tarkoittaa sitä, että jokin väistötila tai -tiloja seuralla on silloin oltava.

Harjoitteluvuorossa väistötiloissa Porissa Elli Rissanen (MBF), Mika Heljala, Anni Heljala (POR-83) ja Aleksandra Titievskaja (PT-Espoo).

Nyt kuitenkin eletään siinä toivossa, että rajoitukset Suomessa eivät haittaisi kovasti pöytätenniskuvioita ja POR-83 pystyisi syksyllä järjestämään keväältä perutun Säästöpankki Cupin sekä divisioonaturnauksen. Katso näistä lisää SPTL:n kilpailukalenterista ja tule mukaan!

Konsta Ojanen, POR-83

2 thoughts on “Pöytätennis Porilaiset starttaa kauteen kahdella joukkueella

  1. Ihan mahtavaa lukea seurakuulumisia Porista. Mieluusti kuulisi muidenkin seurojen vastaavia. Varsin pätevältä näyttää tuo väistötila pelaamiseen, moni seura olisi varmasti kaivannut vastaavia tiloja keväällä.

Vastaa