3-divisioonan H-lohkon turnaus 1/2 – info

Tervetuloa Ouluun Ratamotien pöytätennishallille pelaamaan 3-divisioonan H-lohkon turnausta 1/2 28.-29.11.2020. Pelipaikan osoite on Ratamotie 22. Aloitamme turnauksen molempina päivinä klo 10.00 ja ovet aukeavat klo 9.00 mennessä, ohjelmassa on neljä kierrosta lauantaina ja kolme kierrosta sunnuntaina. Turnauspallona toimii Andro Speedball 3***. Kotijoukkue vastaa pelipalloista, turnauksen järjestäjä tarjoaa pelipallot käyttöön tarvittaessa. Joukkueiden vapaat pelaajat vastaavat tuomaroinnista.

Kilpailupaikalla on pienimuotoinen kahvio josta saa pikkupurtavaa pikkurahalla.

Turnauksessa suosittelemme pitämään kasvomaskia mikäli et pelaa tai lämmittele. Jos olet tulossa seuraamaan turnausta, niin suosittelemme vahvasti kasvomaskin pitämistä koko ajan. Lisäksi noudatamme turnauksessa THL:n ohjeistuksia turvavälien ym. osalta.

Tarjoamme vieraileville joukkueille mahdollisuutta majoittua hallilla. Olkaa yhteyksissä oulunpoytatennis@gmail.com mikäli olette kiinnostuneita.

3H-lohkon otteluohjelma: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=22&lohko=3H&kausi=2021

Vastaa